In 24 weken een Ongekende Transformatie!

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

In 24 weken Ongekende Transformatie!

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

Ons meest uitgebreide traject!

Ontdek welke voeding jouw lichaam écht nodig heeft, op basis van bloed- en/of darmtesten, orthomoleculaire therapie & coaching,
100% afgestemd op jouw behoeftes.

  • Betrouwbare inzichten in lichaam en hormoonhuishouding
  • Wetenschappelijk en praktijk onderbouwde voedingsadviezen
  • Een allesomvattende benadering en persoonlijke coaching
  • Extra ondersteuning, tips en inspiratie met onze applicatie
Maak vrijblijvend kennis

Persoonlijke strategie

Volledig afgestemd op jouw lichaam, behoeftes, klachten, wensen en mogelijkheden.

Simpel & duidelijk

Heldere inzichten en een persoonlijk voedingsplan - makkelijk in de praktijk te brengen.

Allesomvattend benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven.

Onze therapeuten

Onze orthomoleculair therapeuten zijn zeer ervaren en breed opgeleid op het gebied van voeding, leefstijl, gezondheid en sport. Met een combinatie van wetenschappelijk onderbouwd advies, resultaten uit de praktijk en persoonlijke coaching – gericht op het geheel - zij helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of specifieke gezondheidsklachten wilt aanpakken.
Eline testimonial ongekend gezond

Als je deze review leest… je weet het misschien nog niet, maar je hebt Sophie nodig, geloof me! Ik ben dol op Sophie. Ik zou niet meer anders willen werken. Naast dat het heel leuk is met haar te werken, heb ik ook heel resultaat geboekt. Waar het met mijn PCOS onmogelijk leek om af te vallen, ben ik ruim 20 kilo afgevallen in anderhalf jaar tijd. Ik heb veel gehad aan haar advies, haar begeleiding op het gebied van voeding maar ook haar manier van mij motiveren. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor mij nu (bijna) gezonde gewicht en de spieren die er voor in de plaats zijn gekomen.

Eline
Eline testimonial ongekend gezond

Als je deze review leest… je weet het misschien nog niet, maar je hebt Sophie nodig, geloof me! Naast dat het heel leuk is met haar te werken, heb ik ook veel resultaat geboekt. Waar het met mijn PCOS onmogelijk leek om af te vallen, ben ik ruim 20 kilo afgevallen in anderhalf jaar tijd. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor mij nu (bijna) gezonde gewicht en de spieren die er voor in de plaats zijn gekomen.

Eline

Verhelp en voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat het Ongekende Transformatie programma?

Ieder lichaam is anders en heeft zijn eigen behoeftes. Met het Ongekende Transformatie programma wordt er met een bloed- en/of darmtest nauwkeurig in kaart gebracht welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt om de disbalans in de hormoonhuishouding te herstellen. Zo kunnen klachten worden verholpen en zijn gezondheidsdoelen makkelijker te bereiken.

Dit is ons meest uitgebreide traject waarin veel 1-op-1 wordt gewerkt. Je krijgt hier in alle aandacht die je nodig hebt om eens ECHT die verandering te maken in je leven.

diëtist, sportdiëtist, voedingscoach den haag,

Voor wie is het Ongekende Transformatie programma geschikt?

Iedereen is gebaat bij gezonde voeding, volledig afgestemd op zijn of haar lichaam. Kost het Je moeite om gewicht te verliezen? Voel je je futloos? Of heb je last van vage (darm)klachten, PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa? Dan is het zeker raadzaam om op orthomoleculair niveau te achterhalen wat jouw lichaam precies nodig heeft.

Dit traject is voor mensen die al langer lopen met klachten, maar er niet van afkomen. Die ver weg zijn van enkel puntjes op de i zetten en die alle hulp kunnen gebruiken.

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat levert het Ongekende Transformatie programma op?

Het Ongekende Transformatie programma biedt je nauwkeurige inzichten in jouw lijf en hormoonhuishouding. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Dit plan is makkelijk te implementeren in je dagelijks leven en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes, wensen en mogelijkheden.

Het resultaat? Je voelt je Ongekend Gezond: fit, energiek en vrij van klachten!

Ontdek wat jouw lichaam écht nodig heeft!

Zij gingen je al voor!

Onze aanpak

Breng klachten in kaart en bepaal jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Ga terug naar de basis en krijg helder inzicht in jouw lichaam én geest. Stel samen met Sophie een persoonlijk voedingsplan op en laat haar je helpen deze eenvoudig in de praktijk te brengen.

Voedingscoaching vanuit een allesomvattende benadering

1. Een uitgebreide intake

We beginnen met een uitgebreide intake waarin uiteenlopende aspecten, die invloed hebben op jouw gezondheid, aan bod komen. Van voeding, slaap, beweging, stress tot aan zingeving. We bespreken eventuele klachten en bepalen jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

2. EMB-bloedtest & analyse

Met een EMB-bloedtest en verschillende metingen schetsen we een compleet beeld van jouw fysieke en mentale gesteldheid. De hormoonhuishouding wordt in kaart gebracht en eventuele tekorten, afwijkingen en andere aandachtspunten komen zo aan het licht.

3. Persoonlijk voedingsstrategie

Op basis van alle inzichten maak je samen met Sophie een persoonlijk plan – passend bij jouw behoeftes, wensen en mogelijkheden - met o.a. voedingsadvies en eventuele supplementen voor vitaminen en mineralen. Je krijgt toegang tot onze applicatie, met o.a. jouw persoonlijke plan, de cursus ‘Jouw Gezondheidsreis, extra ondersteuning, inspiratie en tips.

4. Coaching & personal training

Met 1-op-1 coaching helpt Sophie je, gedurende 6 maanden, om je voedingsplan goed en eenvoudig in de praktijk te brengen. Wil je meer doen om je gezondheid te verbeteren? Sophie staat ook voor je klaar als personal trainer, om je optimaal te begeleiden tijdens het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

5. Extra begeleiding & behandelingen

Heb je last van chronische pijnklachten, oude blessures of slapeloosheid? Het breed opgeleide team van Ongekend Gezond, met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten en personal trainers, helpt je ook graag andere fysieke en mentale klachten aan te pakken. Zodat jij je écht (weer) Ongekend Gezond voelt!

Over Ongekend Gezond

EMB+ coaching, emb vervolg, hulp na emb

Onze filosofie 

Ongekend gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die echt bij de persoon in kwestie past. 

Met personal training & coaching - met o.a. een focus op voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

EMB+ team, EMB+, emb bloedtest vervolg

Ons ervaren team  

Als team zijn wij zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoculair therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden die hun gezondheid een boost geven, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training 

gezondheid, krachttraining, online coaching

Onze locatie 

Ongekend Gezond is te vinden in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf, met een eigen praktijkruimte voor de intake, metingen en coaching. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes maken het mogelijk om heel gericht – en in alle rust – samen te trainen. 

In 2024 verhuizen wij naar een nieuwe locatie in nabijgelegen Madestein, waar wij ook de natuur in kunnen trekken om te sporten. Voor speciale trainingen en vernieuwende ervaringen boeken wij inspirerende externe locaties in de buurt. 

Veelgestelde vragen over de orthomoleculaire voedingscoaching

Wanneer kies ik voor het Ongekend Gezonde voedingstraject?

Loop je langdurig tegen lichamelijke - of mentale - klachten aan? Probeer je al lange tijd af te vallen, maar lukt het niet? Ben je moe, lusteloos en kost alles je energie? Het is dan raadzaam om te kiezen voor orthomoleculaire voedingscoaching. Een traject van 6 maanden, waarbij Sophie (diëtiste, voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeute), je helpt oude gewoontes te doorbreken en nieuwe aan te leren.

Tijdens dit traject kijken we naar het geheel, met een focus op voeding, leefstijl en gezondheid, zodat je leert wat jij nodig hebt om je Ongekend Gezond te voelen.

Binnen deze 6 maanden krijg je waardevolle inzichten in je lichaam en geest, met o.a. een EMB-bloedtest, verschillende metingen en een uitgebreide intake. Op basis van deze inzichten, in combinatie met wetenschappelijk onderbouwd advies, helpt Sophie je gezonde keuzes te maken, passend bij jouw behoeftes, wensen en mogelijkheden.

Met deze nieuwe gezonde leefstijl, kun je duurzaam het gewenste resultaat behalen en je blijvend Ongekend Gezond voelen.

Hoeveel consulten bevat het Ongekend Gezonde voedingstraject?

In het orthomoleculaire voedingstraject word je gedurende 6 maanden intensief gecoacht op voeding en leefstijl. Gedurende 3 maanden vindt er elke 2 weken een 30 minuten (telefonisch) coaching gesprek plaats waarin we doelgericht werken aan verbeterpunten. Daarna volgt er nog een gesprek in maand 4 en tot slot in maand 6. In deze gesprekken gaan we in op duurzaam resultaat. Hoe zorg je dat de gezondheid zo blijft en wat heb je daarvoor nodig?

Tevens is er de gelegenheid om 24/7 vragen te stellen via de applicatie VYTAL, waarin je ook de ondersteunende cursus ‘Jouw Gezondheidsreis’ kunt volgen.

Welke onderwerpen worden uitgelegd in de ondersteunende cursus 'Jouw Gezondheidsreis'?

'Jouw gezondheidsreis' is een cursus die ontwikkeld is om jou gedurende het traject te ondersteunen met informatie en je uit te dagen om jouw gezondheid eens goed onder de loep te nemen. De cursus bevat 12 modules, die onderverdeeld zijn in 3 hoofdthema's.

Maand 1 gaat over voeding. Onderwerpen als darmgezondheid, wat wel en niet te eten, etiketten lezen, meal preppen, supplementen en het bijhouden van een voedingsdagboek komen hierin aan bod.

Maand 2 betreft het onderwerp energie. Hoe maken we energie aan? Hoe werkt ons stress systeem en wat zijn mijn stressoren? Wat zijn hormonen en hoe kom ik hormonaal in balans? Allerlei vragen waar antwoord op gegeven wordt!

Maand 3 staat in het teken van houding. Wat is jouw houding ten opzichte van voeding? Hoe sta je in het leven? Wat heb je ervoor nodig om je resultaat te behouden?

De informatie uit de modulen wordt ook tijdens de één op één coachingsgesprekken behandeld.

Vinden er ook metingen plaats bij dit traject, zoals een EMB-bloedtest?

Jazeker! Tijdens de intake maken we verschillende aspecten inzichtelijk die van invloed zijn op je gezondheid, via o.a. een uitgebreide vragenlijst. Ook wordt er een EMB-bloedtest afgenomen, om je bloedwaarden en hormoonhuishouding inzichtelijk te maken.

Gedurende het traject zal er elke maand een meetmoment zijn. Waarin we o.a. het gewicht, vetpercentage, omtrek, bloeddruk en zuurstof saturatie meten.

Kan ik dit traject ook op afstand doen?

Dat kan. Het intakegesprek en de coaching gesprekken vinden online plaats en de EMB-kit wordt opgestuurd, inclusief instructies om de test uit te voeren. Houd er wel rekening mee dat de metingen dan niet uitgevoerd kunnen worden door ons.

In dat geval vragen we je zelf het gewicht, omtrek en eventueel bloeddruk bij te houden. Om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden, vinden de coachingsgesprekken plaats via Google Meet.

Wat zijn de kosten van het orthomoleculaire voedingstraject?

De kosten van het traject zijn afhankelijk van de duur en de frequentie van de coaching. Je kunt kiezen voor de EMB-bloedtest, inclusief een adviesrapport, een persoonlijk gezondheidsplan en begeleiding gedurende 3 maanden. Of je kunt kiezen voor een EMB-bloedtest met intensieve orthomoleculaire voedingscoaching gedurende 6 maanden, inclusief toegang tot onze applicatie met jouw persoonlijke plan, de online cursus ‘Jouw Gezondheidsreis, extra ondersteuning, tips en inspiratie.

Neem contact met ons op om te bepalen welk traject het beste bij je past. We geven je graag meer informatie over onze diensten en tarieven.

Wordt het traject vergoed?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt beschouwd als een aanvullende zorgvorm door zorgverzekeraars en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering. Dit betekent dat er vanuit de basisverzekering geen vergoeding mogelijk is voor orthomoleculaire behandelingen.

Ons bedrijf is niet gelieerd aan een branchevereniging en is daardoor ook niet verbonden aan zorgverzekeraars. Dit impliceert dat de kosten voor emb-testen en voedingscoachingstrajecten niet geheel of gedeeltelijk vergoed worden.


 

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.