samenwerkingen, partners, samenwerkingspartners

Ongekend Gezond partners

Samen sterker 

samenwerkingen, partners, samenwerkingspartners

Ongekend Gezond partners

Samen sterker
gezondheid, fitness, sportschool

Health en Fit 

Onze partner Health en Fit biedt veel ruimte, een high-end uitstraling, sauna, apparatuur en de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. Er is een proefperiode van 4 weken beschikbaar.

gezondheid, personal coaching, training

Overload Worldwide

Onze partner Overload Worldwide is sinds 2008 dé kwaliteitsstandaard voor fysieke training, blessurebehandeling en voeding & gezondheid. Als personal trainer kun jij jezelf onderscheiden met deze partner.
gezondheid, samenwerking, coaching

Vitakruid

Vitakruid streeft ernaar dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn, ongeacht wie je bent, wat je doet of waar je naartoe wilt. Ze ontwikkelen hoogwaardige voedingssupplementen.
Meer informatie


Code: ongekend voor 10% korting

Draag Kracht

Jill zorgt voor ongekende gezonde en krachtige mama's. Bij haar moet je zijn voor alles rondom je zwangerschap. Energiek, ondernemend en resultaatgericht! 

The Healthy Chef

De mannen van The Healthy Chef zorgen voor ongekend voedzame maaltijdplannen. Voedzaam eten is essentieel. Ongezond eten is een keuze. Vraag hier je proefweek aan!
webshop, gezondheid, producten

Grutto

Wij zijn altijd op zoek naar de meest voedzame en gezonde varianten voor onszelf, maar ook voor onze omgeving. Daarom raden wij Grutto aan voor wie op zoek is naar een gezonde en duurzame optie voor vlees.

gezondheid, voedingsapp, coaching

Vytal

Met de meest complete voedingsapp ooit was afvallen, aankomen en gezonder eten nog nooit zo gemakkelijk. Calorieën tellen of zelf het menu bedenken is niet nodig!
webshop, gezondheid, producten

Boeregoed

BoereGoed is een initiatief van mensen voor mensen. Eerlijk en natuurlijk fruit en groente van betrouwbare bronnen. Veel van eigen bodem en je proeft het natuurlijke verschil.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

Natuurlijk Westland

Natuurlijke, rauwe honing zoals het bedoeld is. Rauwe honing werkt anti-bacterieel, is goed voor de darmen en is een natuurlijke suiker. Uit eigen bodem zonder toevoegingen.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

New up Design

Onze partner NewUP is een Haags filmbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Video- en fotografie met enorm goede service.

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Bab's Bone Broth

Onze partner Bab's Bone Broth maakt gebruik van biologische ingrediënten en juiste methoden om hoogwaardige proteïne collageen te garanderen.
Meer info


Code: ongekendgezond voor 10% korting
gezondheid, kracht, weerbaarheid

Lijftaal

Onze partner Hanneke van Lijftaal is specialist in familieopstellingen, natuurgeneeskunde en energetische behandelingen.