Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Personal trainer in Den Haag | Joris  

Je kunt niet altijd je omstandigheden kiezen. Je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.

Kennismaken met Joris 
Al meer dan 250+ mensen gezond gemaakt
Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Personal trainer in Den Haag | Joris Janssen  

Je kunt niet altijd je omstandigheden kiezen. Je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.
Kennismaken met Joris 
Al meer dan 250+ mensen mogen helpen

T.O.P. trainer level C

15 jaar ervaring in de anatomie van de mens

250+

Klanten gezond gemaakt

7 jaar

Coach ervaring

Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid
Je wilt de dag niet starten met een slechte nacht achter de rug en een laag energielevel. Je wilt de dag starten met power en zin in de dag. Je wilt niet dagelijks herinnerd worden aan pijntjes en blessures. Je wilt juist kracht voelen in je lijf en mentaal fit zijn voor de volgende dag. Je wilt een lichaam dat zich kan aanpassen, zodat tegenslagen of veranderingen je niet uit balans brengen.

Mijn doel is om samen met jou op de rand van jouw kunnen te bewegen. Want rond die grens van je comfort-zone ligt groei en resultaat. In het dagelijks leven telkens over je grenzen heen gaan werkt averechts, je lichaam beschermt zichzelf.

Als jij geen tijd maakt voor je lichaam, maakt je lichaam tijd voor jou.

Voorkom dat je lichaam je verplicht om rust te nemen.
verbinding, personaltrainer, gezondheid

“Hoop niet dat het makkelijker wordt, maar zorg dat je jezelf verbetert. Hoop niet op minder uitdagingen, zorg voor meer vaardigheden. Hoop niet op minder problemen, zorg voor meer inzichten en wijsheid.”

~ Jim Rohn ~

Opleidingen

opleiding, gezondheid, persoonlijkeontwikkeling

Overload TOP C

Action Types Academy

gezondheid, personal coaching, training

Mylogenics Practitioner

Breathwork Biohacker

personal trainer joris, ongekend trainer joris, ongekend gezond coach joris

Ik breng je een weerbaarder,

sterker en flexibeler lichaam

Mijn naam is Joris Janssen en wij van Ongekend Gezond bieden geen standaard personal training in Den Haag. Met een holistische blik kijken we naar een persoonlijke situatie. We werken aan de hand van wat er zowel wetenschappelijk bewezen is, als welke resultaten we hebben behaald in de praktijk. We durven buiten de hokjes te denken en staren daarmee niet blind op wat er alleen wetenschappelijk bewezen is. Resultaten die in de praktijk behaald zijn vinden wij net zo belangrijk.


Mijn interesse in gezondheid en de werking van het menselijk lichaam begon zo'n 15 jaar geleden. Ten eerste door een ziekte dichtbij, waardoor je het belang van een krachtige basis met een goed werkend immuunsysteem ineens écht inziet. En ten tweede tijdens de voorbereiding op defensie. Waar een krachtig lijf en een weerbare geest de basis is om prestaties neer te zetten.


Mijn ervaringen en het coachen van mensen in kracht- en conditie en fysieke- en mentale overwinningen zorgt ervoor dat ik weet wat er nodig is. In het leven van nu zijn we in veel dingen heel goed geworden maar zijn onze sterke biologische functies voor een groot deel verloren. Zoals een ademhaling die je geneest en rust geeft. Je brein, wat een krachtig instrument is, moet je meer energie geven dan nemen en een gezond stel maag- en darmen die je voedt en geneest. Je lichaam is ervoor bedoelt om voor zichzelf te kunnen zorgen in tijden van stress, verandering in leefomgeving, kou, hitte, dorst of honger. Dit aanpassingsvermogen zijn we grotendeels verloren. 

Klaar voor een interessante samenwerking?

Plan een kennismaking in
Geheel vrijblijvend