Personal trainer Den Haag Pim | Geniet van je potentie
Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Personal trainer in Den Haag | Pim

Ik help mensen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden

Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Personal trainer in Den Haag | Pim

Ik help mensen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden

10 jaar

Interesse in gezondheid

100+

Klanten mogen begeleiden

5jaar

Coach ervaring

unieke werkwijze, aanpak, onze werkwijze

Duurzaam resultaat op een effectieve manier

Mijn naam is Pim Luxemburg, 34 jaar oud en personal trainer in Den Haag.
Ik ben opgegroeid in een sportfamilie en heb altijd met plezier diverse sporten uitgeoefend. Mijn twee favoriete sporten zijn voetbal en fitness; vanaf mijn 6e zit ik al op voetbal en vanaf mijn 15e ben ik bezig met fitness en gezondheid.

Men heeft altijd de associatie dat als je voetbal en fitness combineert, je gelijk een bonkige trage speler krijgt. Dat kan, mits dat het doel is. Maar je kunt zoveel meer en zoveel beter worden als je fitness op de juiste manier combineert met voetbal. Dat geldt niet alleen voor voetbal, maar in mijn optiek voor alle sporten en ook voor de kwaliteit van leven.

Op het moment ben ik bezig met een carrièreswitch. Ik heb 12 jaar in de techniek gewerkt (o.a. als engineer en project manager) maar mijn hart ligt in de sportwereld. Ik ben onderhand 8 jaar bevoegd als personal trainer en heb dit vak vaak naast mijn werk in de techniek uitgevoerd. Nu is het tijd om all-in te gaan met personal training en mijn hart te volgen.
trainer pim, personal trainer pim, personal coach pim

"Ik haal graag bij jou naar boven wat er al in zit"

personal trainer den haag, emb den haag, voedingscoaching den haag

Geniet van je potentie

Ik ben van mening dat je langer van het leven kan genieten en mobieler blijft wanneer je goed voor je eigen lichaam zorgt. In mijn optiek betekent het dat je:
  • Je lichaam fit dient te houden door middel van kracht- en conditietraining
  • Je jezelf op mentaal vlak blijft ontwikkelen
  • Je sociale vaardigheden blijft onderhouden
  • Je lichaam voorziet van voldoende goede voedingsstoffen uit voedsel en uit de juiste voedingssupplementen
Wil je samenwerken en:
1. Wil jij beter worden in jouw sport door dat te combineren met fitness?
2. Wil jij sneller revalideren van een blessure?
3. Heb je dezelfde visie als ik en wil je fit van het leven genieten?
4. Wil je goed voor je lichaam zorgen door middel van juiste voeding en supplementen, maar weet je niet waar te beginnen?

Als je ja kan antwoorden op één van bovenstaande vragen, dan help ik je graag daarmee aan de slag te gaan.