Expert personal training Den Haag - Ongekend Gezond
1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Ongekend Gezond | Personal Training
in Den Haag

Transformeer je gezondheid met onze training en coaching en bouw aan een krachtig lijf, eigenaarschap en boordevol energie elke dag.

Neem contact op 


Lees meer 
1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Ongekend Gezond | Personal Training in Den Haag

Transformeer je gezondheid met onze training en coaching en bouw aan een krachtig lijf, eigenaarschap en boordevol energie elke dag.
Neem contact op 

Van A naar Beter

We coachen je in een rechte lijn naar jouw punt B

Betrokken coach

We richten ons op jouw resultaat en volgen jouw progressie

Specialisten in huis

Onze specialisten zorgen voor diversiteit in oplossingen

persoonlijke begeleiding, 1 op 1 begeleiding, maatwerk

Gezondheid als fundament

Bij Ongekend Gezond begrijpen we dat jouw gezondheid de kern vormt. In een wereld vol afleiding en verplichtingen is het moeilijk om de focus op je gezondheid te behouden. Wij bieden de oplossing om de ruis van de lijn te houden en je volledig te richten op je gezondheid en omgeving. Ontdek vandaag nog hoe onze personal training in Den Haag jou kan helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken en waarom wij het totaalconcept zijn dat je nodig hebt.
Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Krachttraining en coaching

Bij Ongekend Gezond geloven we in de kracht van een sterke basis. Met onze personal training in Den Haag bieden we jou de essentiële pijlers om succes op lange termijn te behalen:

 • Krachttraining: Los het probleem van fysieke zwakte en verminderde prestaties op. Win meer kracht, verbeterde spiertonus en een betere lichaamshouding.
 • Voedingscoaching en EMB-testen: Pak het probleem van ongezonde eetgewoonten en voedingstekorten aan. Win een uitgebalanceerd voedingspatroon, verhoogde energie en een gezond gewicht.
 • Mylogenics: Overwin het probleem van pijn, beperkte mobiliteit en stijfheid. Win een verbeterde bewegingsvrijheid, verminderde klachten en sneller herstel.
Meer informatie  
Een succesverhaal van een klant

Het stukje mindset was voor mij het meest interessant en heb ik handvatten gekregen om om te gaan met tegenslagen. Dat jij degene bent die invloed heeft op hoe je je voelt en ik heb veel gehad aan ‘simpele’ dingen, hij heeft een onwijze rust en kalmte over zich, wat maakt dat ik het gevoel krijg dat Joris echt naar me luistert, de tijd voor me heeft en goed weet te achterhalen waar de daadwerkelijke knelpunten zitten zowel fysiek als mentaal. Het heeft mij in mijn dagelijks leven enorm geholpen.

Hugo

Maak nu de keuze en haal meer uit je gezondheid.

Plan een kennismaking 


Dit gesprek is vrijblijvend

Onze focus

gezond lichaam, gezonde lichaam, sterk lichaam

Fysieke gezondheid

Bij Ongekend Gezond onderscheiden we ons door niet alleen te focussen op kracht en conditie, maar ook door een echte transfer te maken naar jouw dagelijks leven. Met onze personal training in Den Haag helpen we jou om:

 • Stressbestendig te zijn op het werk: Verhoog je veerkracht en leer effectieve strategieën om met stress om te gaan, zodat je op je best kunt presteren.
 • Energiek op te staan: Begin je dag vol energie en vitaliteit, zodat je kunt genieten van productieve en vervullende dagen.
 • Stijfheid en pijntjes achter je te laten: Verbeter je mobiliteit, verminder pijnklachten en geniet van een soepel en gezond lichaam.
mentale kracht, wilskracht, mentaal gezond

Mentale gezondheid

Bij Ongekend Gezond geloven we dat gezondheid niet alleen draait om je fysieke gesteldheid, maar ook om je mentale gezondheid. We hechten evenveel waarde aan de verzorging van je geest. Met onze personal training in Den Haag kun je rekenen op:

 • Meer rust en ontspanning: Leer technieken om je geest te kalmeren, stress te verminderen en innerlijke rust te ervaren.
 • Weerbaarheid tegen stress: Versterk je mentale veerkracht en leer om beter om te gaan met stressvolle situaties.
 • Betere besluitvorming: Ontwikkel helder denken, verbeter je focus en maak bewuste keuzes die in lijn zijn met je doelen.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

Geestelijke gezondheid

Bij Ongekend Gezond hebben we een 'down to earth' benadering van spiritualiteit. Met onze personal training in Den Haag helpen we je om het vuur van binnen te activeren en te laten werken voor jou. Ontdek hoe onze training je kan ondersteunen bij:

 • Het stellen van een duidelijk doel in je leven: Ontdek jouw diepste verlangens en creëer een helder doel dat richting geeft aan je leven.
 • Ervaar tevredenheid en geluk met wat je hebt: Leer waardering te hebben voor de kleine dingen, vergroot je dankbaarheid en ervaar meer tevredenheid in je dagelijkse leven.
 • Versterk je verbinding met jezelf en anderen: Leer hoe je een diepere verbinding kunt maken met jezelf en met de mensen om je heen, waardoor je relaties en sociale interacties verrijkt worden.

Ik kies voor eenvoud, rust en kracht

Naar trajecten 


Zij gingen je al voor

Onze personal training trajecten

Ik wil kennismaken  
                   

Veelgestelde vragen over een Ongekend Gezond coaching traject

Hoe ziet coaching eruit bij Ongekend Gezond?

Onze coaching op het gebied van gezondheid en een gezonde geest gaat over mentale- en fysieke weerbaarheid, een gezond stel maag- en darmen, jouw balans tussen actief zijn versus productief zijn, je belastbaar en sterk voelen.

Vanuit onze eigen ervaringen, genoten opleidingen en door hier altijd nieuwe inzichten aan toe te voegen, leren we jou de vaardigheden die nodig zijn om een duurzame transformatie volledig eigen te maken.

Hoelang duurt een traject?

We hebben twee stromingen. Een van drie maanden waarin we je grondbeginselen uitleggen om ongekend gezond te worden. Deze heet: 'het begin',

Het tweede traject duurt 12 maanden met als resultaat Ongekend gezond zijn op jouw persoonlijke niveau.

We hebben dit programma zo goed mogelijk geschreven dat veel inzichten en tools inzetbaar zijn voor iedereen die een gelukkiger en gezonder leven wilt leiden.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

Je hebt tijdens je traject verschillende soorten contactmomenten met je coach. Je coach kijkt elke week mee met de door jou ingevulde data. Elke twee weken heb je een (fysiek) coach moment van 30 minuten waarin je vorderingen, je inzichten en je doelen worden besproken.

Elke maand zal er een meetmoment zijn. Door met een Ongekend Gezond Coach aan de slag te gaan kun je een verschil maken op alle vlakken in jouw leven. Jouw eigen groeiplafond wordt verhoogd door telkens te kalibreren wat voor jou werkt.

Waarom raden jullie het niet aan om 1x per week te trainen?

Dit is in overleg en doen we alleen als de klant kan aantonen dat hij/zij zowel de beweeg- als de fitnorm haalt of fysieke omstandigheden heeft waarbij het herstel niet meer dan 1x per week krachttraining toelaat.

De praktijk leert ons als iemand zich niet genoeg committeert en 1x per week krachttraining doet dat dit zich zal uiten tot motivatie verlies en dan vroegtijdig stopt met zijn traject. Bij Ongekend Gezond gaan we niet voor een gemiddeld resultaat. We willen maximaal resultaat. We zien hierin exponentiële groei als hij of zij zich committeert om de beweeg- en de fitnorm wel te halen. Aldus minimaal 2x per week aan krachttraining doet.

Begeleiden jullie ook mensen zonder ervaring?

Zeker! Een groot deel van de leden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?

Hoe ziet onze belofte eruit!?

Omdat wij jouw gezondheid kunnen verbeteren op alle fronten en ervan overtuigd zijn dat wij een verschil kunnen maken met onze kennis en kunde, geven wij aan jou onze belofte.

We hebben vertrouwen in onze coaches en in onze producten.

Onze belofte is: een 'niet goed, geld terug garantie' voor iedereen die aan het eind van het traject niet tevreden is met zijn of haar behaalde resultaten.

De voorwaarden:
1. Je hebt minimaal 2x per week krachttraining gedaan voor 90 dagen = minimaal 20 trainingen.
2. Tijdens de maandelijkse feedback momenten met jouw coach draag je verbeterpunten aan die hij of zij direct kan toepassen.

                 

Eerste hulp bij gezondheid.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.