Onwijs dik gevulde omelet!

Dik gevulde omelet ideaal voor ontbijt of als lunch!

Heerlijke dik gevulde omelet met spinazie, tomaat en geitenkaas voor een eenvoudig en lekker eiwitrijk ontbijt.

Begin de dag met deze heerlijke omelet. Met een combinatie van geitenkaas, spinazie, tomaatjes en een snufje tijm, is deze omelet een heerlijk ontbijt dat je moeiteloos in een paar minuten klaar hebt. Serveer met een dikke plak zuurdesembrood en je hebt een lekkere, gezonde en vullende start van de dag!

Ingrediënten: 

  • 3 eieren (voor mannen 1 á 2 meer)
  • 30 gram geitenkaas 
  • Handvol spinazie 
  • Cherrytomaatjes 
  • Tijm 
  • Peper en Keltisch zeezout
  • 1 eetlepel olijfolie of roomboter
  • 1 á 2 snee(tjes) zuurdesembrood
  • optioneel: extra champignons!


Bereiding:

Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Klop de eieren los in een kom en voeg een snuf tijm, peper en zout toe. Giet de eieren in de pan en bak op middelhoog vuur. Voeg aan 1 helft van de omelet de spinazie en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Dek de pan af met de deksel en laat het geheel een paar minuten bakken. Voeg bovenop de spinazie en tomaatjes de geitenkaas toe. Klap de omelet dubbel en serveer met een heerlijk dikke plak zuurdesembrood.