Mood-madestein-ongekend-gezond

Ontdek, Proef, Geniet:                  Open dag bij ons!

Op 1 oktober verwelkomen we je graag op onze open dag in ons splinternieuwe pand in Madestein 104B. Het wordt een dag vol ontdekkingen, kennismakingen en plezier!

Tijdens onze open dag hebben we twee blokken met boeiende workshops waar je aan kunt deelnemen. Ben je niet zo van de workshops? Geen probleem! Je bent nog steeds van harte welkom om langs te komen en de sfeer te proeven.

Maar er is nog veel meer te beleven op deze dag:

  • Stormloopbaan voor de kids (en fanatieke ouders): Laat de kleintjes hun energie kwijt op onze stormbaan terwijl jij ontspannen kunt rondkijken.

  • Walking diner verzorgd door Restaurant Madestein: Geniet van heerlijke gerechtjes en voorkom dat je 'hangry' wordt terwijl je de activiteiten verkent.

  • Maak kennis met onze enthousiaste trainers: Leer de gezichten achter ons team kennen en ontdek wat hen zo uniek maakt.

  • Goochelact: Laat je verbazen door een fascinerende goochelact die zowel jong als oud zal betoveren.

BBQ exclusief voor onze huidige leden!

Blok 1:  

1. 09:30 - 10:00 - Inloop

2. 10:00 - 10:30 - Workshop: Voeding als brandstof

2. 11:05 - 10:35 Workshop: Psychologie

3. 11:40 - 12:10 Workshop: Effectief trainen

4. 12:10 - 12:30 Uitloop 

Blok 2:  

1. 13:00 - 13:30 - Inloop

2. 13:30 - 14:00 - Workshop: Voeding als brandstof

2. 14:05 - 14:35 Workshop: Psychologie

3. 14:40 - 15:10 Workshop: Effectief trainen

4. 15:10 - 15:30 Uitloop 

Sfeerimpressie locatie Madestein

wij gaan verhuizen madestein ongekend gezond
coming-soon-madestein2

High class service

Duurzame samenwerkingen 

Ongekende resultaten

Mood-madestein-ongekend-gezond

Mood-madestein-ongekend-gezond
plattegrond-madestein-ongekend-gezond

plattegrond-madestein-ongekend-gezond
Ontdek onze gloednieuwe locatie, waar we een oase van luxe en rust creëren te midden van de natuur. Hier bieden we niet alleen personal training en semi-private sessies aan, maar ook deskundige consulten voor een totale gezondheidsverandering. 

Meer over ons

Onze filosofie

Terug naar de basis, Ongekend Gezond vooruit

Wij geloven dat Ongekend Gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die écht past bij de persoon in kwestie.


Met personal training & coaching - met o.a. een focus op voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij onze klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

EMB+ team, EMB+, emb bloedtest vervolg

Ons ervaren team 

Ons team is zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden om hun gezondheid te verbeteren, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training