Ongekend Gezond Tools

Van je calorieën berekenen tot het bijhouden van je progressie.
Allemaal inzichtelijk en toegankelijk voor jou.

gezondheidstest, check, healthcheck

GezondheidsCheck

Wil je weten hoe gezond je bent en waar er nog winst te behalen is? Doe dan de Ongekend GezondheidsCheck en krijg inzicht!
calorie, calculator, energie

Calorieën berekenen

Met deze handige tool heb je direct inzichtelijk hoeveel je zou moeten eten en voor welk doel. Je krijgt ook inzicht in welke macroverdeling je dit moet doen.
vitamine check

Vitamine Check!

Wil jij weten of jij alle belangrijke vitamines en mineralen binnen krijgt? Eerlijk advies en direct inzicht in de basis vitamines voor optimale gezondheid.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

1 Rep max. calc.

Wil je weten of je progressie hebt gemaakt de afgelopen tijd? Vul dan hier je resultaten in en kijk hoeveel je 1RM zou zijn.
training, coaching, voeding, gezondheid

1RM estimate

Dit is een 1RM estimate test die je kan uitvoeren. Een schatting van je 1RM is minder belastend voor het lichaam. Ook geven we advies op basis van je uitslag!
huidplooimeter, huidplooimeting, vetmeten

Huidplooimeting

Met deze 12-puntsmeting bereken je vrij accuraat je vetpercentage. Deze meting dient wel gedaan te worden met een skinfold caliper.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

V02max estimate

Je V02max zegt veel over je fitheid en je gezondheid. Doe de V02max test en krijg inzicht in waar je V02max staat en hoe je dit kunt verbeteren.

gezondheid, kracht, weerbaarheid

OG 3 maanden test

Dit is onze OG 3 maanden test. Deze testen doen we met onze klanten om te zien waar ze op dat moment staan en wat er nodig is om verder te komen.
ademen, gezondheid, gezond

Controle pauze test

Je ademhaling zegt meer over je situatie dan je denkt. Hoeveel seconde kan jij je adem inhouden? Doe de test en krijg advies om dit te verbeteren.