Contact | Ongekend Gezond
contact, verbinding, groep

Klaar om gezondere keuzes te maken?

Dit begint met een heerlijke bak koffie.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Ongekend Gezond
De Werf 11c
2544 EH Den Haag
info@ongekendgezond.nl
+31 6 40236357
KvK nummer: 87452081

Vind ons ook op social!

plaats, bedrijf, ongekend gezond

Veelgestelde vragen over een Ongekend Gezond coaching traject

Hoe ziet coaching eruit bij Ongekend Gezond?

Onze coaching op het gebied van gezondheid en een gezonde geest gaat over mentale- en fysieke weerbaarheid, een gezond stel maag- en darmen, jouw balans tussen actief zijn versus productief zijn, je belastbaar en sterk voelen.

Vanuit onze eigen ervaringen, genoten opleidingen en door hier altijd nieuwe inzichten aan toe te voegen, leren we jou de vaardigheden die nodig zijn om een duurzame transformatie volledig eigen te maken.

Hoelang duurt een traject?

We hebben twee stromingen. Een van drie maanden waarin we je grondbeginselen uitleggen om ongekend gezond te worden. Deze heet: 'het begin',

Het tweede traject duurt 12 maanden met als resultaat Ongekend gezond zijn op jouw persoonlijke niveau.

We hebben dit programma zo goed mogelijk geschreven dat veel inzichten en tools inzetbaar zijn voor iedereen die een gelukkiger en gezonder leven wilt leiden.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

Je hebt tijdens je traject verschillende soorten contactmomenten met je coach. Je coach kijkt elke week mee met de door jou ingevulde data. Elke twee weken heb je een (fysiek) coach moment van 30 minuten waarin je vorderingen, je inzichten en je doelen worden besproken.

Elke maand zal er een meetmoment zijn. Door met een Ongekend Gezond Coach aan de slag te gaan kun je een verschil maken op alle vlakken in jouw leven. Jouw eigen groeiplafond wordt verhoogd door telkens te kalibreren wat voor jou werkt.

Begeleiden jullie ook mensen zonder ervaring?

Zeker! Een groot deel van de leden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?