contact, verbinding, groep

Klaar om gezondere keuzes te maken?

Dit begint met een heerlijke bak koffie.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Ongekend Gezond
De Werf 11c
2544 EH Den Haag
info@ongekendgezond.nl
+31 6 40236357
KvK nummer: 87452081

Vind ons ook op social!

plaats, bedrijf, ongekend gezond

FAQ Personal training

1: Wat is personal training in Den Haag en hoe kan het mij helpen?

Met personal training begeleidt een personal trainer je bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij Ongekend Gezond wordt daarbij gekeken naar alle aspecten die van invloed zijn op jouw lichamelijke en mentale gezondheid. Van beweging, voeding, slaap, stressmanagement tot aan (pijn)klachten en oude blessures, herstel en zingeving.

Onze allesomvattende benadering helpt je je écht (weer) Ongekend Gezond te voelen, energiek en gelukkig.

2: Wat is het verschil tussen personal training en personal coaching?

Personal training richt zich op de fysieke aspecten van de gezondheid, terwijl er met personal coaching óók wordt gekeken naar andere aspecten die invloed hebben op de gezondheid. Denk aan zingeving, slaap en stressmanagement

In onze optiek zijn beide essentieel om je écht Ongekend Gezond te kunnen voelen én om duurzaam resultaat te behalen. Wij bieden daarom personal training & coaching vanuit een allesomvattende benadering.

3: Voor wie is de personal training van Ongekend Gezond het meest geschikt?

Onze personal training in Den Haag is geschikt voor iedereen die streeft naar een gezondere leefstijl. Of je nu stress ervaart, slechte gewoonten wilt doorbreken of je fysieke en mentale gezondheid wilt verbeteren.

Met een volledig op maat gemaakt personal trainingsprogramma, helpen wij je jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Nu en in de toekomst.

4. Wat onderscheidt de personal training bij Ongekend Gezond van andere programma's?

Ongekend Gezond biedt personal training vanuit een allesomvattende benadering. We besteden aandacht aan alle aspecten die van invloed zijn op je gezondheid, zoals voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving.

Alleen door al deze aspecten te verbeteren en optimaal op elkaar af te stemmen, zul je je pas écht Ongekend Gezond voelen. En daar gaan we voor!

5. Past de personal training in mijn dagelijks leven en drukke agenda?

Absoluut! Onze personal training kan 100% worden afgestemd op jouw drukke agenda. We zorgen ervoor dat de begeleiding, oefeningen en trainingen gemakkelijk te integreren zijn in jouw dagelijkse leven, net als eventueel voedingsadvies en andere leefstijlaanpassingen.

6. Hoe kan ik een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken?

Je kunt een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken door contact met ons op te nemen. We vertellen je dan graag meer over onze benadering en plannen een geschikte tijd in voor jouw proefsessie.

7: Wat zijn de tarieven van personal training bij Ongekend Gezond?

Benieuwd naar tarieven van onze personal training in Den Haag? De kosten van personal training hangen o.a. af van de intensiteit van het programma en de frequentie van de personal training sessies. Neem contact met ons op, we voorzien je graag van meer informatie over onze diensten en prijzen.