Onze eigen voedingsapplicatie

Ondersteuning bij jouw reis naar gezondheid

Ik wil gezonde recepten!


gezonde recepten, gezonde voeding, makkelijke recepten

Bereik je doelstelling 

Met onze app stelt jouw coach een persoonlijk voedingsprogramma op, welke je handig in jouw omgeving kan zien. Van tevoren bespreek je met jouw coach wat jouw dieet voorkeuren en intoleranties zijn. Gekoppeld aan jouw doel(en) maakt de coach met jouw macroverdeling een persoonlijk voedingsprogramma met meer dan 1700 recepten. Het programma houd rekening met intoleranties, dieet voorkeuren, aantal maaltijden per dag en nog veel meer!

Zo hoef je alleen nog maar je recept uit te zoeken, je producten te kopen en lekker te koken!

Eindeloos veel mogelijkheden

Na het invoeren van jouw persoonlijke situatie zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met één druk op de knop staat er een alternatief, of zoek je zelf in het recepten-overzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.
Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!  Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Laat je inspireren

Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto's en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. Via de chatfunctie kan je coach je bijsturen, of stel zelf vragen.

Persoonlijke coach

Na de proefperiode van 14 dagen kun je de app alleen via een coach gebruiken. Kies uit het overzicht één van de coaches om effectief aan de slag te gaan.
De ondersteuning zit in onze coachingstrajecten inbegrepen. Volg je geen coachingstraject bij ons maar wil je wel de app proberen? Dat kan! Je kunt de app gratis downloaden en 14 dagen proberen, daarna dien je een coach te kiezen om verder te gaan met het gebruik van de app. Je proefperiode loopt vanzelf af en er worden nooit zomaar kosten afgeschreven.

Je kunt vrijblijvend met een coach in contact komen door in de app te gaan naar je profiel -> ''mijn coach'' en daar een Ongekend Gezond en coach te kiezen en een contactverzoek te sturen. Daarna nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke voedingsprogramma op te stellen!

De mogelijkheden

14-daagse trial

  • Kan specifieke voorkeuren aangeven
  • Houdt rekening met allergieën en intoleranties 
  • Houdt rekening met aantal eetmomenten
  • Binnen enkele minuten een persoonlijk voedingsprogramma

Abonnement €6,99 p/m

  • Handige boodschappenlijstje
  • Binnen enkele seconden een hele weekplanning
  • Ook voor gezinnen
  • Houdt rekening met de calorieverdeling, macroverdeling en nog veel meer!