Ongekende Personal Training in Den Haag | Ongekend Gezond
1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Personal training in Den Haag
Gezondheid op alle fronten

1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag 1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Personal Training in Den Haag

Een helder plan

Zodat jij niet meer hoeft te gissen

Jij op nummer 1

Zodat jij resultaat behaalt

Specialisten in huis

Zodat jij energie en kracht ervaart

Een totaaloplossing

Wij geloven in de kracht van een sterke basis. Met onze personal training in Den Haag op onze locatie aan de Kerketuinen bieden we jou de essentiële pijlers om succes op lange termijn te behalen:

  • Krachttraining: Los het probleem van fysieke zwakte en verminderde prestaties op. Win meer kracht en een betere lichaamshouding.
  • Voedingscoaching en EMB-testen: Pak het probleem van ongezonde eetgewoonten en voedingstekorten aan.
  • Spierbehandelingen: Overwin het probleem van pijn, beperkte mobiliteit en stijfheid. Win een verbeterde bewegingsvrijheid.
Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Een totaaloplossing

Wij geloven in de kracht van een sterke basis. Met onze personal training in Den Haag op onze locatie aan de Kerketuinen bieden we jou de essentiële pijlers om succes op lange termijn te behalen:

  • Krachttraining: Los het probleem van fysieke zwakte en verminderde prestaties op. Win meer kracht en een betere lichaamshouding.
  • Voedingscoaching en EMB-testen: Pak het probleem van ongezonde eetgewoonten en voedingstekorten aan.
  • Spierbehandelingen: Overwin het probleem van pijn, beperkte mobiliteit en stijfheid. Win een verbeterde bewegingsvrijheid.

Een persoonlijke strategie die perfect bij jou aansluit

"Mocht je jezelf niet meer zo fijn voelen in je eigen lichaam zoals ik heb ervaren en je de kracht denkt te hebben om ook een personal coach in de arm te nemen, twijfel dan geen seconde om een afspraak te maken met Ongekend Gezond en dompel jezelf onder in hun mega fitte (denk)wereld.

Ik kan in ieder geval niet wachten om weer te gaan trainen, omdat Joris zijn manier van trainen zo motiverend werkt! Maar bovenal zeer effectief is! Ik voel me Ongekend Gezond!".

Silvano - Eigenaar Bar Sil

Maak nu de keuze en haal meer uit je gezondheid.

Zij gingen je al voor

Ik kies voor eenvoud, rust en kracht

Gratis proef Personal Training

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een gratis proef personal training.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.

Info@ongekendgezond.nl
0640236357

                   

Veelgestelde vragen over een Ongekend Gezond coaching traject

Hoe ziet coaching eruit bij Ongekend Gezond?

Onze coaching op het gebied van gezondheid en een gezonde geest gaat over mentale- en fysieke weerbaarheid, een gezond stel maag- en darmen, jouw balans tussen actief zijn versus productief zijn, je belastbaar en sterk voelen.

Vanuit onze eigen ervaringen, genoten opleidingen en door hier altijd nieuwe inzichten aan toe te voegen, leren we jou de vaardigheden die nodig zijn om een duurzame transformatie volledig eigen te maken.

Hoelang duurt een traject?

We hebben twee stromingen. Een van drie maanden waarin we je grondbeginselen uitleggen om ongekend gezond te worden. Deze heet: 'het begin',

Het tweede traject duurt 12 maanden met als resultaat Ongekend gezond zijn op jouw persoonlijke niveau.

We hebben dit programma zo goed mogelijk geschreven dat veel inzichten en tools inzetbaar zijn voor iedereen die een gelukkiger en gezonder leven wilt leiden.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

Je hebt tijdens je traject verschillende soorten contactmomenten met je coach. Je coach kijkt elke week mee met de door jou ingevulde data. Elke twee weken heb je een (fysiek) coach moment van 30 minuten waarin je vorderingen, je inzichten en je doelen worden besproken.

Elke maand zal er een meetmoment zijn. Door met een Ongekend Gezond Coach aan de slag te gaan kun je een verschil maken op alle vlakken in jouw leven. Jouw eigen groeiplafond wordt verhoogd door telkens te kalibreren wat voor jou werkt.

Begeleiden jullie ook mensen zonder ervaring?

Zeker! Een groot deel van de leden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?