Hoe ziet zo'n EMB-traject er precies uit?

embtrajecten, bloedtesten, gezondheid

Is het een match? 

Voordat je je reis begint, zal er een korte kennismaking zijn tussen jou en Sophie. Je vult tien korte vragen in om Sophie iets meer achtergrond informatie te geven voorafgaand het gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. In dit gesprek willen we er achter komen wat je doel is, waar je precies staat en of wij je natuurlijk verder kunnen helpen in je reis naar een verbeterde gezondheid.

Een diepere duik in wat je krijgt! 

Hou je vast.

gezondheid, coaching, training

Een uitgebreide intake om jouw huidige situatie in kaart te brengen

Aan de hand van een vragenlijst met meer dan 100 vragen proberen wij een goed beeld te krijgen van jouw huidige situatie. Om onze analyse nog sterker te maken, maken we gebruik van de EMB-test. Tijdens de intake nemen we het bloed af en gaan we dieper in op jouw doelen en de vooraf ingevulde vragen. De uitslag van de EMB-test volgt binnen 2 weken en geeft 18 pagina's aan bloedwaardes met daarin waar je gevoelig voor bent, welke waardes al goed zijn en waar we een actie aan kunnen binden.

coaching, gezondheid, ontwikkeling

Jouw persoonlijke strategie

Met alle informatie die we hebben gekregen uit de ingevulde vragenlijst, de anamnese en de uitslag van de bloedtest stellen we een persoonlijk behandelplan op waar jij mee aan de slag kan. Onze ervaring leert dat alles in één keer willen aanpassen niet werkt, vandaar dat er in het behandelplan rekening wordt gehouden met prioriteiten, aandachtspunten en 'bijzaken'. 

In jouw persoonlijk behandelplan staat het volgende: 

 • Een samenvatting van alle informatie en hoe je dit implementeert
 • Bijna 20 pagina's aan informatie over voeding, slaap en hormoonhuishouding
 • Welke voedingsmiddelen je zou willen vermijden met uitgebreide onderbouwing
 • Per maand uitgeschreven wanneer je wat zou moeten doen
 • Welke supplementen je kan nemen die helpen bij het verlichten van jouw klachten 

Niet meer raden

Je hebt nu eindelijk inzicht in wat jouw systeem écht nodig heeft. 

Eigen strategie

One size fits none. Alles is persoonlijk en meten we samen.

Jij hebt regie terug

Het is fijn om te weten wat je moet doen, waarom en wanneer. Hier sparren we samen over.
training, coaching, voeding, gezondheid

Wat kan de EMB voor mannen betekenen? 

Wie denkt dat de EMB-test alleen voor vrouwen interessant is, heeft het goed mis! Naast het inzicht in vitaminen- en mineralen tekorten of eventuele intoleranties, kan de test ook antwoord geven op de volgende vragen:

 • waarom je als man moeite hebt met spieropbouw, ondanks het vele trainen
 • waarom je altijd last hebt van een opgeblazen buik na het eten
 • waarom jouw vet zich met name op de buik ophoopt
 • waarom je wellicht een verminderd libido hebt.  
gezondheid, contact, verbinding

Wat kan de EMB voor vrouwen betekenen? 

Als vrouw heb je maar te dealen met allerlei hormoonschommelingen, véél meer dan als man! De reden dat je je als vrouw niet fit of vitaal voelt, hangt veelal samen met de hormoonbalans. De EMB-test geeft inzicht in deze hormoonbalans.

 • welke hormonen domineren?
 • welke hormonen mogen wel wat actiever zijn in jouw lichaam?
 • waar komen die klachten vandaan?

Met behulp van de test kun je gericht aan de slag gaan om hormonaal in balans te komen en jouw klachten te zien verdwijnen. 

Handige tools die we inzetten

Ondersteuning met onze eigen voedingsapp.

Wij zijn hier echt weg van!  Vaak weten we wel wat we moeten eten en wat gezond voor ons is. Er ontbreekt echter een planning en inspiratie voor heerlijke recepten. Hier speelt de app mooi op in. Aan de hand van jouw EMB-uitslag worden op basis van jouw behoeften, intoleranties en doelen jouw recepten voorgeschreven.

Het enige wat jij moet doen is:

 • Een weekplanning maken 
 • De recepten uitkiezen die jij lekker vindt 
 • De boodschappenlijst functie gebruiken 
 • En koken natuurlijk!
gezondheid, krachttraining, online coaching

Onze community

Om je nog meer op weg te helpen en ook te waarborgen dat je na ons traject jouw doelen behaalt, hebben we een cursus geschreven voor 3 maanden.

Hier vind je elke week genoeg content om je onder te dompelen aan informatie. Wat belangrijk is om te weten is dat het actiegericht is geschreven. De cursus bestaat uit opdrachten, inzichten en informatieve blogs. 

Enkele onderwerpen zijn:

 • Het belang van een goede darmgezondheid
 • Hoe herken je een hormonale disbalans
 • Het 80/20 eet principe
gezondheid, personal coaching, training

Elke twee weken sparren

Om een duurzame en positieve verandering te maken ga je veel dingen uit proberen om te kijken of dingen voor jou werken. Elke twee weken houden we een gesprek over jouw voortgangen en inzichten.

Weet dat jij de bestuurder bent en wij de passagier. Ons doel is om jou zoveel mogelijk inzicht te geven in deze periode en zal dus ook een kritische blik werpen op jouw acties. Maar jij bepaalt altijd de snelheid en de route.

Dit om jouw ongezonde dooie hoek in kaart te brengen.

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Jij hebt de regie

Net zoals dat jij de regie bewaakt over jouw eigen acties en daarmee je resultaat heb je ook de regie aan de invulling van jouw gezondheidsreis. Elke vier weken heb je een moment met je coach over de afgelopen vier weken en is er ruimte om feedback te geven op het product en jouw coach. 

 • Mis je iets? 
 • Wat zou een waardevolle toevoeging zijn? 
 • Iets wat je dwars zit en je graag wilt delen?

Het is namelijk een samenwerking. Dit willen we ook zo houden. 

Zij gingen je al voor!

Ik zit in de overgang, voelde me vaak opgeblazen na het eten en had weinig energie. Ook sliep ik niet echt lekker. De test was zo gedaan en de uitslag gaf een paar verrassingen aan. Sophie is erg kundig, heel lief en geduldig om de test mee door te nemen en uiteindelijk goed advies te geven. Met wat eenvoudige aanpassingen in mijn eetgewoonten en wat vitamine supplementen voel ik me een stuk energieker. Het slapen gaat ook zeker beter. Dus mocht je nog twijfelen gewoon doen!

Brenda Kuyt
Sophie heeft in zeer korte tijd, met waardevolle adviezen en de juiste supplementen, mij er weer bovenop gekregen. Ik had erg last van vermoeidheid, weinig energie en darmklachten. Dagelijks had ik een opgeblazen buik en kon daar moeilijk van af komen. Door mijn klachten ervaarde ik weinig zin om te bewegen en sliep ik slecht.


Ik voel me fitter dan ooit en beweeg weer met plezier!
testimonial marja emb
Marja van der Meer

Zet jouw eerste stap richting gezondheid.