EMB-testen & Orthomoleculaire Voedingscoaching | Den Haag
emb bloedtest, orthomoleculaire therapeut, orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculaire voedingsadvies

Orthomoleculair advies met EMB-bloedtesten Den Haag

Zeg gedag tegen al jouw (vage) gezondheidsklachten

Neem contact op 


Lees meer 
emb bloedtest, orthomoleculaire therapeut, orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculaire voedingsadvies

Orthomoleculair advies met EMB-bloedtesten Den Haag

Zeg gedag tegen al jouw (vage) gezondheidsklachten
Neem contact op 

'Orthomoleculair' betekent 'juiste moleculen voor het lichaam'

Bij Ongekend Gezond begrijpen we dat elk persoon uniek is met verschillende hormonale behoeften. Als orthomoleculair therapeut in Den Haag bieden wij op maat gemaakt advies. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste voedingsstoffen en interventies die jouw lichaam nodig heeft. Door middel van EMB-bloedtesten kunnen we inzicht krijgen in jouw bloedwaarden en gezondheidsklachten en het zelf genezend vermogen van jouw lichaam ondersteunen. Samen werken we aan een persoonlijk voedingsplan dat gericht is op het verbeteren van jouw gezondheid en het aanpakken van de onderliggende oorzaken van jouw klachten.

Advies op maat

zodat jij de interventies kunt toepassen in jouw leefstijl

Betrouwbare EMB-test

gericht op het verbeteren van jouw gezondheid

Samenwerken

om tot de oplossing van jouw klacht te komen

Meten is weten

Onze orthomoleculair therapie aan de hand van EMB-test (Energetische Morfologische Bloedtest) geeft een goed beeld waarom jij klachten ervaart zoals een opgeblazen gevoel, hoofdpijn of migraine, PMS,  (chronische) vermoeid- of futloosheid, acne of andere huidklachten die maar niet wegtrekken, moodswings, een zwak immuunsysteem, problemen rond de ontlasting. Maar ook extra inzichten uit het bloedonderzoek in parasieten of schimmel belasting, intoleranties, vitaminen en mineralen tekorten, hormoonstatus, neurotransmitters, stresslevel en de mogelijkheid tot ontgiften. 

Dit traject is voor jou als je:
  • jouw algehele gezondheid wilt verbeteren en meer energie wilt ervaren
  • darmklachten ervaart en wilt weten welke voedingsmiddelen bij jouw klachten veroorzaken
  • een darm gerelateerde ziekte hebt, zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa
  • klaar bent met (vage) gezondheidsklachten, zoals huidklachten, stress, migraine, hormonale disbalans.

Benieuwd hoe een EMB-traject eruit ziet? 

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Een heldere strategie voor een krachtige gezondheid

Het maken van gezonde keuzes kan in onze moderne maatschappij een uitdaging zijn. Bij Ongekend Gezond begrijpen we dit en daarom bieden we een heldere strategie die het nemen van gezonde beslissingen eenvoudig maakt. Geen ingewikkelde protocollen, maar praktische adviezen die passen bij jouw leefstijl.

Met onze strategie bereik je het volgende:

  • Ervaar een krachtig lichaam en een snel herstelvermogen.
  • Word elke dag energiek wakker.
  • Voel je fit, zelfverzekerd en in balans.
  • Versterk je stressbestendigheid en ervaar innerlijke rust.

Ik kies voor inzicht, rust en energie

Plan een kennismaking in

Onze EMB-bloedtesten

Ik wil kennismaken  

Veelgestelde vragen over het Orthomoleculaire traject

Hoeveel consulten bevat het Ongekend gezonde voedingstraject?

In het Ongekend gezonde voedingstraject word je gedurende 6 maanden intensief gecoacht op voeding en leefstijl. De contactmomenten zijn zowel persoonlijk als online.

Persoonlijk:
- Een uitgebreid intake gesprek van 60 minuten
- In maand 4 en 6 beide een coachingsgesprek van 30 minuten waarin we ingaan op duurzaam resultaat. Hoe zorg je dat de gezondheid zo blijft en wat heb je daarvoor nodig?

Online:
- Gedurende 3 maanden elke 2 weken een 30 minuten telefonisch coachingsgesprek waarin we doelgericht werken aan verbeterpunten.
- De gelegenheid om 24/7 vragen te stellen via ondersteunende applicatie VYTAL

Wanneer kies ik voor een losse EMB test?

Je kiest voor een losse EMB test wanneer je het idee hebt dat je al veel stappen richting ongekende gezondheid genomen hebt en vooral nieuwsgierig bent naar hoe je jouw systeem nog beter kunt ondersteunen.

We zijn geneigd te denken dat bepaalde klachten bij ons horen en dus normaal voor ons zijn (bijvoorbeeld het altijd koud hebben), waardoor deze klachten vergeten opgenoemd te worden. De EMB-test geeft een uitgebreid beeld van eventuele verstoringen in jouw systeem.

Ervaar je geen klachten? Zie de EMB-test dan als een goede APK voor je lichaam en als een cadeautje aan jezelf. Investeren in je gezondheid is immers de beste investering die je kunt doen!

Wanneer kies ik voor het Ongekend gezonde voedingstraject?

Het doel van dit traject is gedragsverandering, zodat de kans dat jij na 6 maanden terugvalt in oude patronen nihil wordt. Gedragsverandering heeft namelijk minimaal 3 maanden nodig. Dit traject is voor jou als jij klaar bent om te leren over alle aspecten rondom voeding, leefstijl en gezondheid en voor duurzaam resultaat wil gaan!

Is de EMB-test betrouwbaar?

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek het bloed ook op een holistische manier via een bioresonantie apparaat onderzocht wordt.

De EMB-test vervangt geen medische, reguliere bloedtesten. Wél kan het waardevolle en uitgebreide informatie geven om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. De EMB-test geeft handvatten en prioriteiten van het lichaam aan, waarbij ik de verbanden leg met jouw verhaal en klachten.

De betrouwbaarheid van de test is te vinden in de praktijk, aangezien in zo'n 80% van de gevallen de uitkomsten van het onderzoek en bijbehorende adviezen een verlichting van klachten geven. Wel is het hierbij van belang dat de test met een therapeut wordt besproken, zodat alle linkjes gelegd kunnen worden.

Kan ik de EMB-test zelf doen?

Zeker! Na aankoop van het traject of een losse test ontvang je van mij eerst een uitgebreid intake formulier. Nadat je deze hebt ingevuld en naar mij hebt teruggestuurd ontvang je de volledige EMB-set, inclusief instructies om te gebruiken. Het bloedprikken kan alleen van maandag t/m donderdag voor 17:00 en dient op de dag van afname verzonden te worden via de post.

Je kan ook kiezen om met een wattenstaafje wangslijmvlies af te nemen. Dan worden alle energetische testen uitgevoerd echter is er dan geen levend bloed analyse. Wil je deze wel? Dan kan je er voor kiezen om zelf (of laten doen) bloed te prikken en het buisje te vullen.

Het lab waar ik mee samenwerk gaat aan de slag met de ingezonden materialen en sturen mij binnen 14 werkdagen de resultaten, welke ik vervolgens via Google Meet met je zal bespreken.

Eerste hulp bij gezondheid.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.