EMB-testen & Orthomoleculaire Voedingscoaching | Den Haag
emb bloedtest, orthomoleculaire therapeut, orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculaire voedingsadvies

EMB-bloedtesten | Orthomoleculair advies Den Haag

Zeg gedag tegen al jouw (vage) gezondheidsklachten

Neem contact op 


Lees meer 
emb bloedtest, orthomoleculaire therapeut, orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculaire voedingsadvies

EMB-bloedtesten | Orthomoleculair advies Den Haag

Zeg gedag tegen al jouw (vage) gezondheidsklachten
Neem contact op 

Advies op maat

zodat jij de interventies kunt toepassen in jouw leefstijl

Betrouwbare test

gericht op het verbeteren van jouw gezondheid

Samenwerken

om tot de oplossing van jouw klacht te komen

'Orthomoleculair' betekent 'juiste moleculen voor het lichaam'

Bij Ongekend Gezond begrijpen we dat elk persoon uniek is met verschillende hormonale behoeften. Als orthomoleculair therapeut in Den Haag biedt coach Sophie op maat gemaakt advies. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste voedingsstoffen en interventies die jouw lichaam nodig heeft. Door middel van EMB-bloedtesten kunnen we inzicht krijgen in jouw bloedwaarden en gezondheidsklachten en het zelf genezend vermogen van jouw lichaam ondersteunen. Samen werken we aan een persoonlijk voedingsplan dat gericht is op het verbeteren van jouw gezondheid en het aanpakken van de onderliggende oorzaken van jouw klachten.

'Orthomoleculair' betekent 'juiste moleculen voor het lichaam'

Bij Ongekend Gezond begrijpen we jouw unieke hormonale behoeften. Als orthomoleculair therapeut in Den Haag biedt coach Sophie op maat gemaakt advies. Met EMB-bloedtesten krijgen we inzicht in jouw gezondheidsklachten en ondersteunen we jouw zelf genezend vermogen. Werk samen aan een persoonlijk behandelplan voor een betere gezondheid.

ejda-kahriman-testimonial

Ik had al een lange tijd last van vage klachten (vermoeidheid, opgeblazen gevoel, niet vooruit komen). Elk initiatief dat ik ondernam om dit te verbeteren strandde na een aantal weken.


Onder het motto “baat het niet dan schaadt het niet”, besloot ik een EMB-test te doen. Mijn intentie was om alleen een EMB-traject te doen en aan de hand van de uitslag te kijken hoe ik verder zou gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek met Sophie realiseerde ik me, al snel, dat ik na het EMB-traject graag nog verder gecoacht wilde worden door haar. Wat een kennis èn de vaardigheid om dit in begrijpelijke taal over te brengen.


Het EMB-traject heeft mij veel bruikbare informatie gegeven. Sophie heeft uitgebreid de tijd genomen om de uitslag met mij te bespreken, het te vertalen en mij op basis hiervan een concreet en persoonlijk advies te geven. Binnen een week voelde ik al verbetering maar ik was nog sceptisch over of het duurzaam zou zijn. Ik ben nu een aantal maanden verder en WAUW! Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb me in geen tijden fysiek zo goed gevoeld. Nu helpt Sophie mij met mijn trainingsdoelen. Ook hier weer neemt ze de tijd om mij zo goed mogelijk te begeleiden.

Ejda
ejda-kahriman-testimonial

"Ik had lang last van vage klachten: oververmoeidheid, futloos, opgeblazen gevoel en weinig vooruitgang. Na een EMB-test besloot ik verder gecoacht te worden door Sophie. Ze heeft veel kennis en vertaalde de uitslag in begrijpelijke taal. Binnen een week voelde ik al verbetering en nu, maanden later, voel ik me energiek en fysiek geweldig. Sophie helpt me ook met mijn trainingsdoelen en is professioneel, communicatief vaardig, spontaan en toegankelijk."

Ejda

Een persoonlijk plan dat perfect bij jou aansluit

Meten is weten

Door orthomoleculair therapie krijgen we een goed beeld waarom jij klachten ervaart zoals een opgeblazen gevoel, hoofdpijn of migraine, PMS,  (chronische) vermoeid- of futloosheid, acne of andere huidklachten die maar niet wegtrekken, moodswings, een zwak immuunsysteem, problemen rond de ontlasting. Maar ook extra inzichten uit het bloedonderzoek in parasieten of schimmel belasting, intoleranties, vitaminen en mineralen tekorten, hormoonstatus, neurotransmitters, stresslevel en de mogelijkheid tot ontgiften. 

Dit traject is voor jou als je:
 • jouw algehele gezondheid wilt verbeteren en meer energie wilt ervaren
 • darmklachten ervaart en wilt weten welke voedingsmiddelen bij jouw klachten veroorzaken
 • een darm gerelateerde ziekte hebt, zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa
 • klaar bent met (vage) gezondheidsklachten, zoals huidklachten, stress, migraine, hormonale disbalans.

Meten is weten

Met orthomoleculaire therapie krijg je inzicht in klachten zoals een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, (over)vermoeidheid, huidklachten en darmproblemen. Ons bloedonderzoek biedt extra inzichten in parasieten, intoleranties, hormonen en nog veel meer!

Dit traject is voor jou als je:
 • jouw algehele gezondheid wilt verbeteren en meer energie wilt ervaren
 • darmklachten ervaart en wilt weten welke voedingsmiddelen bij jouw klachten veroorzaken
 • klaar bent met (vage) gezondheidsklachten, zoals huidklachten, stress, migraine, hormonale disbalans.

Zij gingen je al voor!

Benieuwd hoe een EMB-traject eruit ziet? 

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Een heldere strategie

Het maken van gezonde keuzes kan in onze moderne maatschappij een uitdaging zijn. Daarom bieden we een heldere strategie die het nemen van gezonde beslissingen eenvoudig maakt. Geen ingewikkelde protocollen, maar praktische adviezen die passen bij jouw leefstijl.

Met onze strategie bereik je het volgende:

 • Ervaar een krachtig lichaam en een snel herstelvermogen.
 • Word elke dag energiek wakker.
 • Voel je fit, zelfverzekerd en in balans.
 • Versterk je stressbestendigheid en ervaar innerlijke rust.

Ik kies voor inzicht, rust en energie

Plan een kennismaking in

Onze EMB-bloedtesten

Ik wil kennismaken  

Veelgestelde vragen over de EMB-test

Wanneer kies ik voor een losse EMB-test?

Je kiest voor een losse EMB test wanneer je het idee hebt dat je al veel stappen richting ongekende gezondheid genomen hebt en vooral nieuwsgierig bent naar hoe je jouw systeem nog beter kunt ondersteunen.

We zijn geneigd te denken dat bepaalde klachten bij ons horen en dus normaal voor ons zijn (bijvoorbeeld het altijd koud hebben), waardoor deze klachten vergeten opgenoemd te worden. De EMB-test geeft een uitgebreid beeld van eventuele verstoringen in jouw systeem.

Ervaar je geen klachten? Zie de EMB-test dan als een goede APK voor je lichaam en als een cadeautje aan jezelf. Investeren in je gezondheid is immers de beste investering die je kunt doen!

Is de EMB-test betrouwbaar?

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek het bloed ook op een holistische manier via een bioresonantie apparaat onderzocht wordt.

De EMB-test vervangt geen medische, reguliere bloedtesten. Wél kan het waardevolle en uitgebreide informatie geven om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. De EMB-test geeft handvatten en prioriteiten van het lichaam aan, waarbij ik de verbanden leg met jouw verhaal en klachten.

De betrouwbaarheid van de test is te vinden in de praktijk, aangezien in zo'n 80% van de gevallen de uitkomsten van het onderzoek en bijbehorende adviezen een verlichting van klachten geven. Wel is het hierbij van belang dat de test met een therapeut wordt besproken, zodat alle linkjes gelegd kunnen worden.

Kan ik de EMB-test eventueel zelf doen?

Zeker! Indien je dit traject op afstand wil doen, vindt eerst het intake gesprek online plaats. Aan de hand van dit gesprek vul ik het intake formulier in, welke vervolgens opgestuurd wordt met de volledige EMB-set. In deze set vindt je ook instructies om de test uit te voeren. Het bloedprikken kan alleen van maandag t/m donderdag (tot max. 17:00) en dient op de dag van afname verzonden te worden via de post. Indien de EMB test na donderdag 17:00 op de post wordt gedaan, kan deze helaas niet onderzocht worden, gezien het laboratorium in het weekend dicht is.

Hoe wordt het bloed afgenomen?

Het bloed wordt afgenomen middels een vingerprik. Vervolgens wordt een klein buisje bloed gevuld. Het is een klein prikje, die over het algemeen geen pijn doet. Echter is de pijngrens bij iedereen anders, dus ik kan niet garanderen dat het gevoelloos is.

Moet ik supplementen aanschaffen?

Voeding is en blijft de basis. Als de basis niet goed is, dan moeten we dat eerst aanpakken. Echter kunnen supplementen een onwijs mooie ondersteunende en aanvullende rol bieden. Om deze reden worden supplementen geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening.

De geadviseerde producten zullen ten allen tijden kwalitatief hoogwaardig zijn. We willen immers wel dat de supplementen wat doen! Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kan ik helaas niet instaan voor het effect.

Bij Vitakruid kun je onze kortingscode ‘ongekend’ gebruiken. Echter werken wij niet UITSLUITEND met Vitakruid. Andere merken als Bonusan, Vitals of Heel worden ook met regelmaat geadviseerd. Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit.


 

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.