voedingscoach den haag, diëtist den haag, diëtiste den haag,

12 weken waardevolle video's voor vrouwen die hun gezondheid willen optimaliseren

Nooit meer op dieet, maar een leven vol energie, stabiel gewicht, een rustige buik en een goede relatie met voeding

darmproblemen, emb-bloedtest, orthomoleculaire bloedtest

12 weken waardevolle video's voor vrouwen die hun gezondheid willen optimaliseren

Nooit meer op dieet, maar een leven vol energie, stabiel gewicht, een rustige buik en een goede relatie met voeding

250+

Levens gezonder gemaakt

10 jaar

Interesse in gezondheid

6 jaar

Diëtist en gezondheidsexpert

Interactieve cursus

Praktische en interactieve lessen die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.

Alomvattende gezondheidstraining

Een complete cursus die alle aspecten van gezondheid behandelt, van voeding en beweging tot stressmanagement en slaapoptimalisatie.

Optimaal leertraject voor gezondheid

Een combinatie van boeiende videolessen en praktische opdrachten voor een optimale leerervaring op weg naar een gezonder leven.
gezondheid, kracht, weerbaarheid

Verrijkende gezondheidsreis

Een cursus die jouw gezondheidsplezier vergroot en jouw leven transformeert naar een energiek en gebalanceerd bestaan voor jou en jouw dierbaren.

Duurzame gezondheidsoptimalisatie

Leer op een natuurlijke en duurzame manier jouw gezondheid te verbeteren, zonder afhankelijk te zijn van dure supplementen of ingewikkelde diëten.

Inzicht van een gezondheidsexpert

Gedegen advies van een ervaren en gepassioneerde gezondheidsexpert die haar kennis en toewijding graag met jou deelt, op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.
voedingscoaching, voedingsexperts, dieetist

Haal het beste uit jouw gezondheid met de kennis en expertise van Sophie

Sophie is de drijvende kracht achter de cursus Jouw Gezondheidsreis. Haar toewijding aan een gezonde levensstijl en uitgebreide kennis op dit gebied maken deze cursus uniek en waardevol. Als ervaren orthomoleculair therapeut en personal trainster heeft Sophie jarenlange expertise in het begeleiden van mensen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Met deze cursus deelt Sophie haar diepgaande kennis en passie voor optimale gezondheid met jou. Je leert niet alleen hoe je jouw voeding kunt optimaliseren en je darmgezondheid kunt verbeteren, maar ook hoe je jouw hormonen in balans brengt en meer energie krijgt voor het leven dat je verdient.

Door haar ervaring als therapeut weet Sophie als geen ander hoe ze jou op een praktische en interactieve manier kan begeleiden. Je transformeert jouw levensstijl naar een gezondere en energiekere versie van jezelf. Met Sophie als jouw persoonlijke gids en expert weet je zeker dat je de beste begeleiding en advies krijgt om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Klaar om aan jouw gezondheidsreis te beginnen?
Neem vandaag nog contact op en start direct de cursus 

voedingscoaching, voedingsexperts, dieetist

Haal het beste uit jouw gezondheid met de kennis en expertise van Sophie

Sophie is de kracht achter de cursus Jouw Gezondheidsreis. Haar toewijding en kennis maken deze cursus uniek. Als ervaren orthomoleculair therapeut en personal trainster begeleidt Sophie mensen naar een gezonder en gelukkiger leven.

In deze cursus deelt Sophie haar expertise over voeding, darmgezondheid, hormonen en energie. Ze leert je praktisch en interactief hoe je je levensstijl kunt transformeren.

Met Sophie als jouw gids krijg je de beste begeleiding en advies om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Klaar om aan jouw gezondheidsreis te beginnen?
Neem vandaag nog contact op en start de cursus!

Enthousiast over de cursus

Ik volg Sophie al een tijd op instagram. Heb veel van haar geleerd qua voeding en het lichaam. Het gaat haar ook echt om mensen te helpen en dat is een goede en strikte voorwaarde van het traject, maar JIJ moet zelf ook meewerken, anders heeft het geen nut.
angelo-testimonial-ongekend-gezond
Angelo van der Heiden

Van Sophie goede begeleiding, tips en adviezen gekregen. Ik voel me een stuk beter en ervaar minder klachten. Fijn om zo met de juiste supplementen en voedings- en leefstijladviezen veel minder last te hebben van mijn darmen, gewrichten en vermoeidheid. Echt een aanrader om dit traject aan te gaan! Ik ben er heel blij mee!

odette-testimonial-ongekend-gezond
Odette Dorjee

Het traject heeft mij heel veel waardevolle inzichten gegeven in mijn gezondheid. Sophie geeft duidelijke, concrete tips om meteen aan de slag te kunnen. Ze heeft veel kennis, is super spontaan en toegankelijk en denkt graag in oplossingen. Mijn lichaam voelt een stuk meer in balans na het volgen van Sophie’s adviezen en ik begrijp een stuk beter waar een aantal van mijn klachten vandaan komen en wat ik er zelf aan kan doen. Echt een aanrader en dubbel en dwars de investering waard.

wendy-testimonial-ongekend-gezond

Wendy Cornelis

Wordt een meester in gezondheid