1 keer per week trainen | Ongekend Gezond | Den Haag

Waarom is 1 keer personal training in overleg?

coaching, gezondheid, ontwikkeling

Vaak is 1 keer niet genoeg

Net zoals jij streven we naar een bepaald resultaat. Of het nou werken is aan je fitheid, conditie, spiermassa of dat je je gewoon weg beter in je vel wilt voelen.

Om dit resultaat te behalen heb je per week vaak meerdere momenten nodig van inspanning om hier een positieve verandering in te krijgen.

Je lichaam werkt namelijk zo dat het moet herstellen van de inspanning. Dit herstel ligt algemeen rond de 48 -72 uur. Als je getraind bent zal dit eerder zijn, als je minder getraind bent kan dit iets langer duren. 

Als je het lichaam dus niet tijdig nog een keer prikkelt lever je in op resultaat en kan het zelfs zo zijn dat je elke week opnieuw begint. 

Lees hieronder welke mogelijkheden
en uitzonderingen er zijn!

gezondheid, contact, verbinding

Hoe vaak dan wel?

We zien in de praktijk dat er bij sporters motivatie verlies optreedt als ze vooral in het begin niet genoeg committeren. Dit zijn sporters die 1 keer per week een vorm van krachttraining doen daarbuiten vrijwel geen beweging krijgen.

Bij Ongekend Gezond gaan we niet voor een gemiddeld resultaat. We willen maximaal resultaat. We zien hierin exponentiële groei als diegene zich committeert om de beweeg- en de fitnorm wel haalt.  

We adviseren onze klanten dit dat ook minimaal te doen. Dat ziet er als volgende uit: 

  • Elke dag minimaal 30 - 60 minuten stevig wandelen in de buitenlucht 
  • 2 tot 3 keer per week krachttraining. Niet elke sessie hoeft dezelfde intensiteit zijn. Het gaat om meer dan alleen kracht. Denk ook aan mobiliteit, flexibiliteit, bloedsomloop, het gevoeliger maken van de cellen en een positieve werking voor je hormoonhuishouding.
Ik wil kennismaken
gezondheid, krachttraining, online coaching

Welke opties zijn er?

We doen 1 keer per week in overleg omdat we willen garanderen dat jij als klant genoeg beweging en training krijgt in de week om onwijs mooi resultaat te behalen.

Wil jij niet twee keer in de week (of meer) personal training (PT) door onze coaches, maar ben je wel bereid om buiten de 1 keer personal training meer te bewegen en te trainen?

Dan is het voor ons een GO

De volgende mogelijkheden kan je aan denken: 

  • 1 maal PT + 1 á 2 keer trainen bij een gym onder begeleiding van een programma geschreven door ons. 
  • 1 maal PT plus nog 1 á 2 keer een groepsles gericht op spierversterkende oefeningen
  • 1 maal PT plus nog 1 á 2 keer je eigen sport zoals boksen, hardlopen o.i.d.
gezondheid, resultaat, coaching

Misschien geldt voor jou een ander traject?

Zoals hierboven genoemd is willen we samen naar een bepaald doel en/of resultaat werken. Het kan zijn dat bovenstaande niet van jou voor toepassing is. Dat begrijpen we en we proberen daarom ook mee te denken. Er kunnen dus uitzonderingen zijn, namelijk:

  • Je bent niet meer dan 1 keer per week belastbaar.
  • Je doet een andere intensieve sport.
  • Je doet al een krachttraining en wilt ondersteuning en/of er meer uithalen. 

Training op maat

We leveren maatwerk aan de hand van jouw doelstelling

Voedingsstrategie

Een flexibele gewoonte als basis voor blijvend resultaat

Samenwerking

Door ons te verbinden aan elkaar bereiken we meer dan tevoren

FAQ Personal training

FAQ 1: Wat is personal training in Den Haag en hoe kan het mij helpen?

Personal training in Den Haag is een op maat gemaakte gezondheidsbenadering die coaching, beweging en voeding omvat. Het is ontworpen om je te helpen je lichamelijk en geestelijk Ongekend Gezond, gelukkig en energiek te voelen.

FAQ 2: Wie profiteert het meest van personal training bij Ongekend Gezond?

Onze personal training in Den Haag is geschikt voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl. Of je nu stress ervaart, slechte gewoonten wilt doorbreken of je fysieke en mentale gezondheid wilt verbeteren, wij bieden op maat gemaakte personal training.

FAQ 3: Wat onderscheidt de personal training bij Ongekend Gezond van andere programma's?

Ons unieke aanbod van personal training in Den Haag is gebaseerd op een allesomvattende benadering, waarbij we aandacht besteden aan alle aspecten van gezondheid. Dit omvat voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving.

FAQ 4: Kan ik personal training inpassen in mijn drukke agenda?

Absoluut! Onze personal training kan worden aangepast aan jouw schema. We zullen ervoor zorgen dat de begeleiding, oefeningen en trainingen gemakkelijk te integreren zijn in jouw dagelijkse leven.

FAQ 5: Hoe kan ik een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken?

Je kunt een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken door contact met ons op te nemen. We zullen je graag meer informatie geven en een geschikte tijd voor je inplannen.

FAQ 6: Wat is het verschil tussen personal training en coaching bij Ongekend Gezond?

Personal training bij Ongekend Gezond richt zich op fysieke aspecten, terwijl coaching een bredere benadering heeft en zich ook richt op zingeving, acties buiten de sportschool en stressmanagement. Beide zijn essentieel voor duurzaam resultaat.

FAQ 7: Hoe kan ik meer te weten komen over de tarieven voor personal training bij Ongekend Gezond?

Als je geïnteresseerd bent in onze personal training en de tarieven wilt weten, neem dan contact met ons op. We zullen je graag voorzien van gedetailleerde informatie over onze diensten en prijzen.

Eerste hulp bij gezondheid.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.