Waarom is 1 keer personal training in overleg?

coaching, gezondheid, ontwikkeling

Vaak is 1 keer niet genoeg

Net zoals jij streven we naar een bepaald resultaat. Of het nou werken is aan je fitheid, conditie, spiermassa of dat je je gewoon weg beter in je vel wilt voelen.

Om dit resultaat te behalen heb je per week vaak meerdere momenten nodig van inspanning om hier een positieve verandering in te krijgen.

Je lichaam werkt namelijk zo dat het moet herstellen van de inspanning. Dit herstel ligt algemeen rond de 48 -72 uur. Als je getraind bent zal dit eerder zijn, als je minder getraind bent kan dit iets langer duren. 

Als je het lichaam dus niet tijdig nog een keer prikkelt lever je in op resultaat en kan het zelfs zo zijn dat je elke week opnieuw begint. 

Lees hieronder welke mogelijkheden
en uitzonderingen er zijn!

gezondheid, contact, verbinding

Hoe vaak dan wel?

We zien in de praktijk dat er bij sporters motivatie verlies optreedt als ze vooral in het begin niet genoeg committeren. Dit zijn sporters die 1 keer per week een vorm van krachttraining doen daarbuiten vrijwel geen beweging krijgen.

Bij Ongekend Gezond gaan we niet voor een gemiddeld resultaat. We willen maximaal resultaat. We zien hierin exponentiële groei als diegene zich committeert om de beweeg- en de fitnorm wel haalt.  

We adviseren onze klanten dit dat ook minimaal te doen. Dat ziet er als volgende uit: 

  • Elke dag minimaal 30 - 60 minuten stevig wandelen in de buitenlucht 
  • 2 tot 3 keer per week krachttraining. Niet elke sessie hoeft dezelfde intensiteit zijn. Het gaat om meer dan alleen kracht. Denk ook aan mobiliteit, flexibiliteit, bloedsomloop, het gevoeliger maken van de cellen en een positieve werking voor je hormoonhuishouding.
Ik wil kennismaken
gezondheid, krachttraining, online coaching

Welke opties zijn er?

We doen 1 keer per week in overleg omdat we willen garanderen dat jij als klant genoeg beweging en training krijgt in de week om onwijs mooi resultaat te behalen.

Wil jij niet twee keer in de week (of meer) personal training (PT) door onze coaches, maar ben je wel bereid om buiten de 1 keer personal training meer te bewegen en te trainen?

Dan is het voor ons een GO

De volgende mogelijkheden kan je aan denken: 

  • 1 maal PT + 1 á 2 keer trainen bij een gym onder begeleiding van een programma geschreven door ons. 
  • 1 maal PT plus nog 1 á 2 keer een groepsles gericht op spierversterkende oefeningen
  • 1 maal PT plus nog 1 á 2 keer je eigen sport zoals boksen, hardlopen o.i.d.
gezondheid, resultaat, coaching

Misschien geldt voor jou een ander traject?

Zoals hierboven genoemd is willen we samen naar een bepaald doel en/of resultaat werken. Het kan zijn dat bovenstaande niet van jou voor toepassing is. Dat begrijpen we en we proberen daarom ook mee te denken. Er kunnen dus uitzonderingen zijn, namelijk:

  • Je bent niet meer dan 1 keer per week belastbaar.
  • Je doet een andere intensieve sport.
  • Je doet al een krachttraining en wilt ondersteuning en/of er meer uithalen. 

Training op maat

We leveren maatwerk aan de hand van jouw doelstelling

Voedingsstrategie

Een flexibele gewoonte als basis voor blijvend resultaat

Samenwerking

Door ons te verbinden aan elkaar bereiken we meer dan tevoren

FAQ Personal training

1: Wat is personal training in Den Haag en hoe kan het mij helpen?

Met personal training begeleidt een personal trainer je bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij Ongekend Gezond wordt daarbij gekeken naar alle aspecten die van invloed zijn op jouw lichamelijke en mentale gezondheid. Van beweging, voeding, slaap, stressmanagement tot aan (pijn)klachten en oude blessures, herstel en zingeving.

Onze allesomvattende benadering helpt je je écht (weer) Ongekend Gezond te voelen, energiek en gelukkig.

2: Wat is het verschil tussen personal training en personal coaching?

Personal training richt zich op de fysieke aspecten van de gezondheid, terwijl er met personal coaching óók wordt gekeken naar andere aspecten die invloed hebben op de gezondheid. Denk aan zingeving, slaap en stressmanagement

In onze optiek zijn beide essentieel om je écht Ongekend Gezond te kunnen voelen én om duurzaam resultaat te behalen. Wij bieden daarom personal training & coaching vanuit een allesomvattende benadering.

3: Voor wie is de personal training van Ongekend Gezond het meest geschikt?

Onze personal training in Den Haag is geschikt voor iedereen die streeft naar een gezondere leefstijl. Of je nu stress ervaart, slechte gewoonten wilt doorbreken of je fysieke en mentale gezondheid wilt verbeteren.

Met een volledig op maat gemaakt personal trainingsprogramma, helpen wij je jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Nu en in de toekomst.

4. Wat onderscheidt de personal training bij Ongekend Gezond van andere programma's?

Ongekend Gezond biedt personal training vanuit een allesomvattende benadering. We besteden aandacht aan alle aspecten die van invloed zijn op je gezondheid, zoals voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving.

Alleen door al deze aspecten te verbeteren en optimaal op elkaar af te stemmen, zul je je pas écht Ongekend Gezond voelen. En daar gaan we voor!

5. Past de personal training in mijn dagelijks leven en drukke agenda?

Absoluut! Onze personal training kan 100% worden afgestemd op jouw drukke agenda. We zorgen ervoor dat de begeleiding, oefeningen en trainingen gemakkelijk te integreren zijn in jouw dagelijkse leven, net als eventueel voedingsadvies en andere leefstijlaanpassingen.

6. Hoe kan ik een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken?

Je kunt een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken door contact met ons op te nemen. We vertellen je dan graag meer over onze benadering en plannen een geschikte tijd in voor jouw proefsessie.

7: Wat zijn de tarieven van personal training bij Ongekend Gezond?

Benieuwd naar tarieven van onze personal training in Den Haag? De kosten van personal training hangen o.a. af van de intensiteit van het programma en de frequentie van de personal training sessies. Neem contact met ons op, we voorzien je graag van meer informatie over onze diensten en prijzen.

Eerste hulp bij gezondheid.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.