gezondheid, coaching, training

EMB-bloedtesten & orthomoleculair advies in groepsverband in Den Haag

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond met anderen

Verbinding, gezondheid, voeding

EMB-bloedtesten & orthomoleculair advies in groepsverband in Den Haag

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond met anderen

Voel je fit, energiek en vrij van klachten!

Voel je fit, energiek en vrij van klachten met onze EMB groepen.
Krijg helder inzicht in jouw hormoonhuishouding, verhelp én voorkom klachten en verbeter je algehele gezondheid

 • Betrouwbare inzichten in lichaam en hormoonhuishouding
 • Wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsadviezen 
 • Een allesomvattende benadering en persoonlijke coaching
 • Extra ondersteuning, tips en inspiratie met onze applicatie

Simpel & duidelijk

Heldere inzichten, orthomoleculair advies en een persoonlijk gezondheidsplan. 

Persoonlijk en op maat

De EMB groepen zijn volledig afgestemd op klachten, behoeften, wensen en mogelijkheden.

Allesomvattende benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. 

Onze therapeuten

Onze orthomoleculaire therapeut en diëtist zijn zeer ervaren en breed opgeleid op het gebied van voeding, leefstijl, gezondheid en sport. Met een combinatie van wetenschappelijk onderbouwd advies, resultaten uit de praktijk en persoonlijke coaching – gericht op het geheel - helpen zij jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of specifieke gezondheidsklachten wilt aanpakken. 
ejda-kahriman-testimonial

Ik had al een lange tijd last van vage klachten (vermoeidheid, opgeblazen gevoel, niet vooruit komen). Elk initiatief dat ik ondernam om dit te verbeteren strandde na een aantal weken.


Onder het motto “baat het niet dan schaadt het niet”, besloot ik een EMB-test te doen. Mijn intentie was om alleen een EMB-traject te doen en aan de hand van de uitslag te kijken hoe ik verder zou gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek met Sophie realiseerde ik me, al snel, dat ik na het EMB-traject graag nog verder gecoacht wilde worden door haar. Wat een kennis èn de vaardigheid om dit in begrijpelijke taal over te brengen.


Het EMB-traject heeft mij veel bruikbare informatie gegeven. Sophie heeft uitgebreid de tijd genomen om de uitslag met mij te bespreken, het te vertalen en mij op basis hiervan een concreet en persoonlijk advies te geven. Binnen een week voelde ik al verbetering maar ik was nog sceptisch over of het duurzaam zou zijn. Ik ben nu een aantal maanden verder en WAUW! Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb me in geen tijden fysiek zo goed gevoeld. Nu helpt Sophie mij met mijn trainingsdoelen. Ook hier weer neemt ze de tijd om mij zo goed mogelijk te begeleiden.

Ejda
ejda-kahriman-testimonial

"Ik had lang last van vage klachten: oververmoeidheid, futloos, opgeblazen gevoel en weinig vooruitgang. Na een EMB-test besloot ik verder gecoacht te worden door Sophie. Ze heeft veel kennis en vertaalde de uitslag in begrijpelijke taal. Binnen een week voelde ik al verbetering en nu, maanden later, voel ik me energiek en fysiek geweldig. Sophie helpt me ook met mijn trainingsdoelen en is professioneel, communicatief vaardig, spontaan en toegankelijk."

Ejda

Verhelp en voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat is een groeps-EMB-test

Met een EMB-bloedtest wordt de hormoonhuishouding onder de loep genomen, waardoor tekorten, overschotten en andere afwijkingen aan het licht komen. Op basis van deze inzichten kan er worden vastgesteld wat je lichaam op orthomoleculair niveau nodig heeft, om de disbalans te herstellen en klachten te verhelpen of te voorkomen.

gezondheid, coaching, training

Voor wie is de groeps-EMB-test geschikt?

Een EMB-bloedtest is aan te raden voor iedereen die zijn of haar algehele gezondheid wil verbeteren. Als je last hebt van klachten zoals slaapproblemen, vermoeidheid, pijn, darmklachten zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa, dan is het zeker verstandig om te achterhalen wat jouw lichaam precies nodig heeft op orthomoleculair niveau. En door dit samen in een groep te doen, kun je van elkaar leren en elkaar ondersteunen.

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat levert de groeps-EMB-test op?

De EMB-bloedtest biedt nauwkeurige inzichten in jouw lichaam en hormoonhuishouding. Op basis hiervan wordt een persoonlijk adviesrapport opgesteld, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Dit advies helpt je om een persoonlijk gezondheidsplan op te stellen dat past bij jouw behoeften, wensen en mogelijkheden. En omdat je dit samen met anderen in een groep doet, kun je elkaar ondersteunen en gemotiveerd blijven.

Het resultaat? Je voelt je samen Ongekend Gezond: vrij van klachten, fit en energiek!

Een persoonlijk plan dat perfect bij jou aansluit

Onze aanpak

Breng klachten in kaart en bepaal jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Krijg helder inzicht met onze groeps-EMB-bloedtest en orthomoleculair advies.  Verhelp of voorkom klachten en verbeter je algehele gezondheid met een persoonlijk gezondheidsplan. 

Stappen in jouw groepstraject

1. Een uitgebreide intake

We beginnen met een uitgebreide intake waarin uiteenlopende aspecten, die invloed hebben op jouw gezondheid, aan bod komen. Van voeding, slaap, beweging, stress tot aan zingeving. We doen verschillende metingen om een compleet beeld te krijgen van jouw fysieke en mentale gesteldheid, eventuele blessures en klachten.

Verder houden we een gezamenlijke kick-off met jouw groep op jouw doel.

2. EMB-bloedtest & analyse

Met een EMB-bloedtest en verschillende metingen schetsen we een compleet beeld van jouw fysieke en mentale gesteldheid. De hormoonhuishouding wordt in kaart gebracht en eventuele tekorten, afwijkingen en andere aandachtspunten komen zo aan het licht.

3. Persoonlijk gezondheidsplan

Op basis van alle inzichten stellen onze therapeuten een wetenschappelijk onderbouwd adviesrapport voor je op. Samen maken jullie een gezondheidsplan, passend bij jouw behoeftes en wensen. Je krijgt toegang tot onze applicatie, met o.a. jouw persoonlijke plan, de cursus ‘Jouw Gezondheidsreis, extra groepsondersteuning, inspiratie en tips.

4. Groepscoaching

Onder begeleiding van onze therapeuten bieden we gezamenlijke coaching gedurende een periode van 3 maanden om het gezondheidsplan effectief en gemakkelijk in de praktijk te brengen. Elke maand zal er een informatieve webinar zijn van twee uur met onderwerpen zoals hoe je hormonen voeden, darmoptimalisatie en meer power en energie elke dag. Daarbij is er natuurlijk ruimte voor vragen.

5. Extra begeleiding & behandelingen

Heb je last van chronische pijnklachten, oude blessures of slapeloosheid? Het breed opgeleide team van Ongekend Gezond, met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten en personal trainers, helpt je ook graag andere fysieke en mentale klachten aan te pakken. Zodat jij je écht (weer) Ongekend Gezond voelt!

6. Bonus

- Videocursus: hoe je de EMB bij je zelf kan prikken
- Voedingsapp: met meer dan 1700 recepten
- Boodschappenlijst: zodat je altijd weet wat je in huis moet halen
- 12-weekse cursus jouw gezondheidsreis met boordevol tips en tricks
- Eigen groepsomgeving om met elkaar te praten en te delen.

Zij gingen je al voor!

Kick-off van de volgende groep start op:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Prijzen / overzicht

voedingscoach den haag, diëtist den haag, diëtiste den haag,

Zonder EMB-test (max. 10 plekken)

 • 3 maanden groepsbegeleiding 
 • Videocursus van 12 weken inbegrepen 
 • Groepscoaching met 4 webinarsessies 
 • Groepsomgeving voor gelijkgestemden (de Huddle)
 • En veel bonussen! (boodschappenlijstje etc.)
Ik wil starten!
orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Incl. EMB-test (max. 10 plekken)

 • Alles van zonder EMB-test, plus:
 • Persoonlijk adviesrapport a.d.h.v. vragenlijst, anamnese & uitslag bloedtest 
 • EMB-bloedtest
 • 60-90 minuten bespreking strategie 
 • Persoonlijk voedings- en suppletieadvies 
Ik wil starten!

Over Ongekend Gezond

EMB+ coaching, emb vervolg, hulp na emb

Onze filosofie

Ongekend gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die echt bij de persoon in kwestie past. 

Met personal training & coaching - met o.a. een focus op voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

EMB+ team, EMB+, emb bloedtest vervolg

Ons ervaren team 

Als team zijn wij zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoculair therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden die hun gezondheid een boost geven, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training 

gezondheid, krachttraining, online coaching

Onze locatie

Ongekend Gezond is te vinden in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf, met een eigen praktijkruimte voor de intake, metingen en coaching. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes maken het mogelijk om heel gericht – en in alle rust – samen te trainen. 

In 2024 verhuizen wij naar een nieuwe locatie in nabijgelegen Madestijn, waar wij ook de natuur in kunnen trekken om te sporten. Voor speciale trainingen en vernieuwende ervaringen boeken wij inspirerende externe locaties in de buurt. 

FAQ groeps-EMB

1. Wanneer kies ik voor een groeps-emb traject?

Je kiest voor de groeps-emb-test wanneer je het idee hebt dat je tegen een aantal gezondheidsklachten zoals gebrek aan energie, last van je darmen of tegen gezichtsproblemen aanloopt en dit graag in een veilige setting wilt doen met andere die tegen hetzelfde aanlopen.

We zijn geneigd te denken dat bepaalde klachten bij ons horen en dus normaal voor ons zijn (bijvoorbeeld het altijd koud hebben). De EMB-test geeft een uitgebreid beeld van eventuele verstoringen in jouw systeem.

2. Hoeveel coachmomenten bevat het traject?

Het traject bevat één gezamenlijke kick-off van ongeveer een uur. Hier wordt de basis gelegd voor het traject. Als je een EMB-test doet zal je voor aanvang van de kick-off jouw persoonlijke behandelplan ontvangen. Om de 4 weken zal er verder een webinar zijn van twee uur. Onderwerpen zoals hormoonhuishouding, darmoptimalisatie en het winnen van energie zullen aan bod komen. Natuurlijk zal er ook ruimte dan voor vragen zijn

3. Kan ik dit traject op afstand doen?

Ja, het is mogelijk om het groeps-EMB-traject op afstand te volgen. Het intakegesprek vindt online plaats, en je ontvangt een volledige EMB-set met instructies om de test zelf uit te voeren. Het bloedprikken kan alleen van maandag t/m donderdag tot maximaal 17:00 uur en dient op dezelfde dag te worden verzonden via de post.

4. Hoe onderscheidt de groeps-emb zich van de andere EMB-programma's?

Het groeps-EMB-traject biedt de unieke mogelijkheid om gezamenlijk aan je gezondheid te werken, waarbij je kunt profiteren van de ondersteuning en motivatie van de groep. Dit in tegenstelling tot individuele EMB-programma's, waarbij je het traject alleen doorloopt. Tevens biedt het groeps-EMB-traject een waardevolle gelegenheid om ervaringen te delen en van elkaar te leren tijdens de coachingssessies.

5. Moet ik supplementen aanschaffen?

Voeding is en blijft de basis. Als deze basis niet goed is, dan moet dat eerst aangepakt worden. Supplementen kunnen een mooie ondersteunende en aanvullende rol bieden. Afhankelijk van je bloedwaarden, worden er supplementen geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening.

De geadviseerde producten zullen te allen tijde kwalitatief hoogwaardig zijn. We willen immers wel dat de supplementen wat doen! Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kunnen we helaas niet instaan voor het effect.

Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit.

6. Wordt het vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde vind je meer informatie over of je zorgverzekeraar een consult - gedeeltelijk - vergoedt.

7. Welke problematiek kan mogelijk verholpen worden?

Mogelijke probleemstukken die we samen kunnen verbeteren zijn:

Maag, lever en darmen (gehele spijsvertering)
Zoals: prikkelbare darm syndroom (PDS), obstipatie, diarree, SIBO, opgeblazen buik, gal aandoeningen, galstenen, brandend maagzuur en onregelmatige stoelgang

Hoofd, haar, nagels en huid
Zoals: migraine, hoofdpijn, brainfog, acné, couperose, rosacea, eczeem, huiduitslag, haaruitval, cellulitis, schimmelnagels, nagels die snel breken & droge huid

Vitamines, mineralen en voedingstoffen tekort
Zoals: vitamine D, B12, ijzer, calcium, zink, foliumzuur, koper, magnesium en eiwitten.

Hormonen
Zoals: insuline, schildklier, testosteron, oestrogeen, progesteron, groeihormoon, dhea, cortisol, melatonine. Denk aan PCOS, endometriose, PMS, onvruchtbaarheid (zwanger willen worden), overgangsklachten (menopauze), oestrogeen dominantie, afvallen, aankomen, cholesterol, hoge bloeddruk (hypertensie) en diabetes type 2.

Allergieën & intoleranties
Zoals: hooikoorts, histamine reacties, gluten, lactose, caseïne, FODMAP's & andere voedselovergevoeligheden.

Vage klachten
Zoals: moe, weinig energie, stressklachten, (vaginale) schimmels, koude handen, wintertenen, slaapproblemen, koortslip, herpes, jicht, jeuk, kuitkrampen, pfeiffer, candida, rusteloze benen, spataders, whiplash, wratten & (lip)oedeem.

7. Wordt het traject vergoed?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt beschouwd als een aanvullende zorgvorm door zorgverzekeraars en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering. Dit betekent dat er vanuit de basisverzekering geen vergoeding mogelijk is voor orthomoleculaire behandelingen.

Ons bedrijf is niet gelieerd aan een branchevereniging en is daardoor ook niet verbonden aan zorgverzekeraars. Dit impliceert dat de kosten voor emb-testen en voedingscoachingstrajecten niet geheel of gedeeltelijk vergoed worden.


 


Neem contact op.

Kennismaken? We vertellen je graag meer over onze EMB-bloedtesten. Op onze locatie of telefonisch.

Wil je direct aan de slag?
Plan direct jouw intake in.