gezondheid, kracht, weerbaarheid

Hybride Coaching: Het beste van twee werelden

Voel je Ongekend Gezond, Gelukkig en Energiek

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Hybride Coaching: Het beste van twee werelden

Voel je Ongekend Gezond, Gelukkig en Energiek

Zelfstandig trainen met professionele ondersteuning

Ontdek hoe je zelfstandig kunt trainen met de zekerheid van deskundige begeleiding.
Elke dag voel je je energieker, gezonder en sterker in je lichaam.

  • Maandelijkse coaching: persoonlijke begeleiding, inzicht in gezondheid.
  • EMB-bloedtesten: gedetailleerde voedingsanalyse, op maat gemaakt plan.
  • Maandelijkse personal Training: techniekverfijning, blessurepreventie.
  • Hypergepersonaliseerd plan & metingen: allesomvattende strategie, nauwkeurige voortgangsbewaking.
Boek een gratis proef sessie 
gezondheid, kracht, weerbaarheid

Simpel en duidelijk

Heldere inzichten en een concreet plan voor in de praktijk.

Persoonlijk op maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Totale benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond leven. 

online coaching, online coach, online programma

Onze filosofie

Terug naar de basis, Ongekend Gezond vooruit

Wij geloven dat Ongekend Gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die écht past bij de persoon in kwestie.

Door de overvloed aan comfort, voeding en luxe, maar ook door werkdruk en stress, verliezen we het contact met dat wat in de basis goed voor ons is. Grenzen worden genegeerd en we komen vast te zitten in ongezonde patronen. Geleidelijk en vaak onbewust.

Met onze hybride coaching - met o.a. een focus op training, voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij onze klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

Onze aanpak

Jouw pad naar zelfstandigheid met professionele begeleiding

Ga terug naar de basis en krijg heldere inzichten in jouw lichaam en geest. Breng jouw hyper gepersonaliseerde gezondheidsplan samen met jouw personal trainer – en andere experts – in de praktijk en voel je (weer) Ongekend Gezond. 

Stappen in jouw Hybride plan

1. Duidelijke inzichten & analyse

We beginnen met een uitgebreide intake waarin uiteenlopende aspecten, die invloed hebben op jouw gezondheid, aan bod komen. Van voeding, slaap, beweging, stress tot aan zingeving. We doen verschillende metingen en een bloedtest om een compleet beeld te krijgen van jouw fysieke en mentale gesteldheid, eventuele blessures en klachten.

2. Het persoonlijke Hybride plan

Op basis van alle verkregen inzichten maken we een hyper gepersonaliseerd hybride plan, waarin we alle elementen die jou helpen om weer in balans te komen met elkaar integreren. Het plan is volledig afgestemd op jouw leven, zodat aanpassingen, oefeningen die je zelfstandig gaat doen en de personal training eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

3. Behandeling & herstel

Chronische pijnklachten, oude blessures, een verstoorden darmflora of slapeloosheid? Ons breed opgeleide team – met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundigen - biedt de behandelingen, begeleiding aan de hand van de emb-test en coaching om specifieke problemen en klachten te verhelpen én te voorkomen.

4. Personal training & Coaching

Een keer per maand vindt de personal training sessie plaats in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes stellen ons in staat om in alle rust – en heel gericht – aan jouw persoonlijke doelstellingen te werken. Daarbij zal er op dezelfde dag een coach moment zijn waar de dieper ingaan op jouw resultaten, uitdagingen en nog veel meer! Heb je tussentijds vragen? We plannen graag extra (telefonische) coaching momenten met je in.

Zij gingen je al voor

spierbehandeling den haag, spierbehandelingen den haag, mylogenics den haag

Ons ervaren team

Ons team is zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden om hun gezondheid te verbeteren, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training 

gezondheid, krachttraining, online coaching

Onze locatie

Ongekend Gezond is te vinden in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf, met een eigen praktijkruimte voor de intake, metingen en coaching. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes maken het mogelijk om heel gericht – en in alle rust – samen te trainen. 

Voel je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

Met onze Hybride coaching vanuit een allesomvattende benadering in Den Haag. 

Kennismaken? We vertellen je graag meer over onze benadering. Op onze locatie of telefonisch.

Wil je direct aan de slag? Plan een gratis proef personal training in. 

Gratis proef sessie 
   

FAQ Hybride coaching

Wat is Hybride Coaching bij Ongekend Gezond en hoe kan het mij helpen?

Onze Hybride Coaching is een innovatieve aanpak die online coaching combineert met maandelijkse persoonlijke trainingen en coachingssessies op locatie in Den Haag. Dit programma is ontworpen om jouw fitheid, energie en levensstijl duurzaam te veranderen door middel van persoonlijke aandacht, zelfstandige training met professionele ondersteuning, en geavanceerde hulpmiddelen zoals onze trainingsapp, voedingsprogramma's en EMB-bloedtesten.

Voor wie is Hybride Coaching bedoeld?

Onze Hybride Coaching is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, maar grondige aanpak van gezondheid en welzijn. Of je nu je fysieke conditie wilt verbeteren, een betere balans zoekt tussen werk en privé, of behoefte hebt aan professionele begeleiding bij het bereiken van je gezondheidsdoelen, dit programma past zich aan jouw unieke behoeften aan.

Hoe onderscheidt Hybride Coaching zich van andere online coaching programma's?

Ons Hybride Coaching-programma biedt meer dan standaard online coaching. We combineren de voordelen van persoonlijke interactie met de flexibiliteit van online coaching. Dit omvat maandelijkse personal training en coaching sessies, een persoonlijk trainingsprogramma via onze app, een op maat gemaakt voedingsprogramma met applicatieondersteuning, en een EMB-bloedtest uitgevoerd door onze orthomoleculair therapeut.

Kan ik het Hybride Coaching programma inpassen in mijn drukke agenda?

Zeker! Ons Hybride Coaching programma is speciaal ontworpen voor mensen met een drukke agenda. De flexibiliteit van online coaching gecombineerd met maandelijkse persoonlijke sessies zorgt ervoor dat je je gezondheidsdoelen kunt bereiken zonder je dagelijkse routine te verstoren.

Hoe kan ik een kennismakingssessie voor Hybride Coaching boeken?

Voor een kennismaking met ons Hybride Coaching programma kun je eenvoudig contact met ons opnemen. We plannen graag een vrijblijvende sessie in om je te laten zien hoe ons programma werkt en hoe het aansluit bij jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Wat is het verschil tussen Hybride Coaching en standaard personal training?

Hybride Coaching bij Ongekend Gezond gaat verder dan traditionele personal training. Naast de fysieke training, biedt het programma maandelijkse live coachingssessies, toegang tot onze trainingsapp en voedingsprogramma's, en de unieke EMB-bloedtest voor een allesomvattende benadering van jouw gezondheid en welzijn.

Hoe kan ik meer te weten komen over de tarieven voor Hybride Coaching?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Hybride Coaching tarieven. We bieden verschillende pakketten aan en helpen je graag bij het vinden van een optie die bij jouw behoeften en budget past.

               

Gratis proef personal training

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een gratis proef personal training.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.

Info@ongekendgezond.nl
0640236357