Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Orthomoleculair therapeut, diëtist en personal trainer in Den Haag | Sophie

Ik help vrouwen fysiek en mentaal sterk te worden.  

Kennismaken met Sophie 
Al meer dan 250+ vrouwen en mannen mogen helpen
Personal trainer, ongekend gezond coach, gezondheid

Orthomoleculair therapeut, diëtist en personal trainer in Den Haag | Sophie

Ik help vrouwen fysiek en mentaal sterk te worden.  
Kennismaken met Sophie 
Al meer dan 250+ vrouwen en mannen mogen helpen

10 jaar

Interesse in gezondheid

250+

Klanten mogen begeleiden

6 jaar

Coach ervaring

persoonlijke begeleiding, coach sophie, 1 op 1 begeleiding

Een krachtig lichaam gevoed door de juiste voedingsstoffen. Dat is het uitgangspunt van mijn werkzaamheden als orthomoleculair therapeut & diëtist in Den Haag.

Dit betekent terug naar de basis: lekker in je vel zitten, energie in je lijf, hormonaal in balans, een goed werkend immuunsysteem, stralende huid en een fijne relatie met voeding en beweging. Om dit te kunnen bereiken gaan we aan de slag met kracht- en conditietraining, emb testen, een gezond en passend voedingspatroon en de nodige leefstijl- en gedragsaanpassingen. 

Als voedingsdeskundigen heb ik de afgelopen jaren enorm veel vrouwen lichamelijk mogen helpen en mentaal sterker te worden. Hun kracht en zelfvertrouwen groeide. Ik gun dit iedere vrouw! 

Of het nu gaat om nieuwe PR's met het trainen, beter 'nee' leren zeggen, een zelfverzekerdere blik in de spiegel.. het begint met uit de comfort zone te stappen. 

Ik help je graag hierbij. 

1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Testimonial Carly

Al jaren was ik ontevreden over mezelf: niet fit, te zwaar, onzeker. Dat 'ene jurkje' hing al lange tijd tegen beter weten in achterin mijn kast. Na twee zwangerschappen en bijbehorende IVF-trajecten voelde fit zijn verder weg dan ooit. De stap naar een sportschool had ik al eerder gezet, maar eigenlijk was ik zelfs te onzeker om daadwerkelijk te gaan. Geen idee waar ik moest beginnen. Begin 2022 was ik er helemaal klaar mee. Ik word dit jaar 40 en ik wilde me voor mijn 40e verjaardag weer fit en sexy voelen. Sophie als personal trainer & voedingscoach bleek de perfecte match. 


Sophie heeft mij geholpen om grote doelen behapbaar te maken, zowel op het gebied van voeding als met sport. Geen alles-of-niks-methode, af en toe een stukje Tony's Chocolonely moet kunnen volgens Sophie. De trainingen werden rustig opgebouwd en daarmee groeide ook mijn zelfvertrouwen. Stomverbaasd moest ik constateren dat ik als anti-sporter er zelfs plezier in kreeg. Doel na doel werd bereikt. Uiteindelijk verloor ik in een traject van slechts 3 maanden maar liefst 10 kilo en 10% aan vetpercentage. Trots!! Sophie is zelf zo gedreven dat je niet anders kan dan ook enthousiast worden over gezond eten en lekker bewegen. Die passie combineert ze met een enorme dosis kennis. En niet onbelangrijk: trainen met Sophie is gewoon hartstikke gezellig! Ik had nooit verwacht dat ik in zo'n korte tijd dit resultaat kon behalen en echt een nieuwe levensstijl heb aangenomen. Ben jij ook die vrouw die ik in de eerste zinnen omschrijf? Niet twijfelen, gewoon doen!

Haagse Hogeschool

Overload WorldWide

Ortho Health Foundation

Dit verwacht ik van jou

Als personal trainer en orthomoleculair therapeut help ik je jouw doelen te realiseren en bied ik alle tools om dit resultaat blijvend te laten zijn. Daarentegen verwacht ik ook wat van jou. Ik verwacht dat je met mijn tips aan de slag gaat en dat je zelf met input voor de coachingsgesprekken komt. In het verleden heb ik ervaring gehad met klanten die nadat ze betaald hadden 'achterover op de stoel gingen zitten' en verwachtte dat ik met input voor hun gesprekken kwam. Zo werkt het niet. Jij hebt jouw doel, ik help je hier graag bij, maar je moet het uiteindelijk zelf doen en mij iets geven om jou te kunnen helpen. 

Ik beantwoord met liefde al je vragen, maar ik zal je ook stimuleren zelf dingen uit te zoeken. Mijn doel met jou als klant is dat je dit namelijk op lange termijn ook zonder mij kunt voortzetten en dat leer je niet als ik alles voorkauw.

Indien jij niet intrinsiek gemotiveerd bent en niet écht wil veranderen, ben ik niet de juiste coach voor jou. 

Ben jij wél gemotiveerd en herken jij jezelf in de punten die hiernaast beschreven staan? Dan zouden wij een hele mooie samenwerking aan kunnen gaan!

Ik help vrouwen die:

Zich fitter en energieker willen voelen en gezond en gevarieerd willen leren eten;
Geen darmklachten of andere vage gezondheidsklachten meer willen ervaren aan de hand van emb bloedtesten;

Hun relatie met voeding en beweging willen verbeteren;

Minder stress en onrust in het dagelijks leven willen ervaren.
persoonlijke begeleiding, coach sophie, 1 op 1 begeleiding

Dit mag je van mij verwachten

Als coach wil ik maar één ding: dat jij jouw doel gaat bereiken.

Dit betekent dat ik altijd vanuit openheid en eerlijkheid zal communiceren ("wil je een aardig of eerlijk antwoord?"). Daarentegen ben ik ook je grootste cheerleader, want ik ben van mening dat elk succes gevierd moet worden!

Samen kijken we naar waar jij nu staat, waar je naartoe wilt en hoe we dat op de beste manier kunnen bereiken. Verwacht geen rigoureuze aanpak. Door middel van realistische doelen op te stellen en passende leefstijl veranderingen te bedenken, creëren we een aanpak die werkt voor jou. Hier zullen we op een positieve en oplossingsgerichte manier aan werken.

Ben jij klaar om gas te geven? Klaar met het eeuwige diëten en klaar voor duurzaam resultaat?

Plan een kennismaking in
Deze is volledig gratis