Voedingscoaching in Den Haag | Orthomoleculair Therapeut & Diëtist
voedingscoach den haag, diëtist den haag, diëtiste den haag,

Orthomoleculaire voedingscoaching in Den Haag

Jouw weg naar ongekende gezondheid.

Ik wil kennismaken


Al meer dan 250+ mensen mogen helpen
voedingscoach den haag, diëtist den haag, diëtiste den haag,

Orthomoleculaire voedingscoaching in Den Haag

Jouw weg naar ongekende gezondheid
Ik wil kennismaken 
Al meer dan 250+ mensen geholpen

Duurzame oplossingen

zodat jij de interventies kunt toepassen op jouw leefstijl

Persoonlijke strategie

gericht op het verbeteren van jouw gezondheid

Samen sterker

om tot de oplossing van jouw klacht te komen

Een persoonlijke strategie die perfect bij jou aansluit

Bij Ongekend Gezond kun je terecht voor professionele voedingscoaching, van onze ervaren orthomoleculair therapeut en diëtist Sophie. Met een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen en persoonlijke begeleiding helpen we je om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of specifieke gezondheidsklachten wilt aanpakken, onze voedingscoaching biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften.
Eline testimonial ongekend gezond

Als je deze review leest… je weet het misschien nog niet, maar je hebt Sophie nodig, geloof me! Ik ben dol op Sophie. Ik zou niet meer anders willen werken. Naast dat het heel leuk is met haar te werken, heb ik ook heel resultaat geboekt. Waar het met mijn PCOS onmogelijk leek om af te vallen, ben ik ruim 20 kilo afgevallen in anderhalf jaar tijd. Ik heb veel gehad aan haar advies, haar begeleiding op het gebied van voeding maar ook haar manier van mij motiveren. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor mij nu (bijna) gezonde gewicht en de spieren die er voor in de plaats zijn gekomen.

Eline
Eline testimonial ongekend gezond

Als je deze review leest… je weet het misschien nog niet, maar je hebt Sophie nodig, geloof me! Naast dat het heel leuk is met haar te werken, heb ik ook veel resultaat geboekt. Waar het met mijn PCOS onmogelijk leek om af te vallen, ben ik ruim 20 kilo afgevallen in anderhalf jaar tijd. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor mij nu (bijna) gezonde gewicht en de spieren die er voor in de plaats zijn gekomen.

Eline

Meten is weten

Onze voedingscoaching omvat ook het uitvoeren van EMB-bloedtesten. Deze uitgebreide test geeft inzicht in jouw gezondheidssituatie en helpt bij het identificeren van mogelijke oorzaken achter jouw klachten. De EMB-test biedt waardevolle informatie over zaken als hormoonstatus, vitaminen- en mineralentekorten, stressniveaus en het functioneren van het immuunsysteem. Op basis van deze inzichten kunnen we een gericht voedingsplan opstellen dat jouw specifieke behoeften ondersteunt en jouw gezondheid optimaliseert.

Onze voedingscoaching is geschikt voor mensen:

 • Die langdurig worstelen met hun voeding en gezondheid.
 • Behoefte hebben aan intensieve, persoonlijke begeleiding in plaats van algemene adviezen.
 • Die darm gerelateerde ziekte hebben, zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa of andere problematiek.

Meten is weten

Onze voedingscoaching omvat EMB-bloedtesten voor waardevolle inzichten in jouw gezondheid. Identificeer mogelijke oorzaken achter klachten, zoals hormoonstatus en vitaminen- en mineralentekorten. Op basis hiervan stellen we een gericht voedingsplan op voor optimale gezondheid.

Onze voedingscoaching is geschikt voor mensen:

 • Die langdurig worstelen met hun voeding en gezondheid.
 • Behoefte hebben aan intensieve, persoonlijke begeleiding in plaats van algemene adviezen.
 • Die darm gerelateerde ziekte hebben, zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa of andere problematiek.

Zij gingen je al voor!

Benieuwd hoe een traject eruit ziet? 

diëtist, sportdiëtist, voedingscoach den haag,

Een strategie die werkt

We begrijpen dat gezondheid meer is dan alleen gewichtsverlies. Daarom streven we naar langetermijnresultaten en bieden we strategieën die verder gaan dan traditionele diëten.

Onze focus:

 • Ligt op het bereiken van een optimale balans in jouw lichaam.
 • Je ervaart meer kracht in je lichaam en kan beter herstellen.
 • Het herstellen van hormonale disbalans en het verbeteren van jouw algehele gezondheid.
orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Het resultaat

Het is tijd om te investeren in jouw gezondheid en te kiezen voor de expertise en ervaring van onze orthomoleculair therapeut en diëtist. Ervaar de voordelen van een gepersonaliseerde aanpak.

 • Je zult eindelijk een strategie hebben voor jouw gezondheid en gewicht
 • Je zult weten hoe je jouw hormonen in balans kunt brengen.
 • Geen vage klachten meer en geen gebrek aan energie.

Begin jouw reis naar een gezonder en gebalanceerder leven.

Plan een kennismaking in

Onze EMB-bloedtesten

Ik wil kennismaken  

Veelgestelde vragen over de orthomoleculaire voedingscoaching

Wanneer kies ik voor het Ongekend Gezonde voedingstraject?

Het doel van dit traject is gedragsverandering, zodat de kans dat jij na 6 maanden terugvalt in oude patronen nihil wordt. Gedragsverandering heeft namelijk minimaal 3 maanden nodig. Dit traject is voor jou als jij klaar bent om te leren over alle aspecten rondom voeding, leefstijl en gezondheid en voor duurzaam resultaat wil gaan!

Hoeveel consulten bevat het Ongekend Gezonde voedingstraject?

In het Ongekend Gezonde voedingstraject word je gedurende 6 maanden intensief gecoacht op voeding en leefstijl. Gedurende 3 maanden vindt er elke 2 weken een 30 minuten telefonisch coachingsgesprek plaats waarin we doelgericht werken aan verbeterpunten. Daarna volgt er nog een gesprek in maand 4 en tot slot in maand 6. In deze gesprekken gaan we in op duurzaam resultaat. Hoe zorg je dat de gezondheid zo blijft en wat heb je daarvoor nodig?

Tevens is er de gelegenheid om 24/7 vragen te stellen via de ondersteunende applicatie VYTAL.

Welke onderwerpen worden uitgelegd in de ondersteunende cursus 'Jouw Gezondheidsreis'?

'Jouw gezondheidsreis' is een cursus die ontwikkeld is om jou gedurende het traject te ondersteunen met informatie en uit te dagen om jouw gezondheid eens goed onder de loep te nemen. De cursus bevat 12 modules, die onderverdeeld zijn in 3 hoofdthema's.

Maand 1 gaat over voeding. Onderwerpen als darmgezondheid, wat wel en niet te eten, etiketten lezen, mealpreppen, supplementen en het bijhouden van een voedingsdagboek komen hierin aan bod. Maand 2 betreft het onderwerp energie. Hoe maken we energie aan? Hoe werkt ons stress systeem en wat zijn mijn stressoren? Wat zijn hormonen en hoe kom ik hormonaal in balans? Allerlei vragen waar antwoord op gegeven wordt! Maand 3 staat in het teken van houding. Wat is jouw houding ten opzichte van voeding? Hoe sta je in het leven? Wat heb je ervoor nodig om je resultaat te behouden?

De informatie uit de modulen zijn invulling voor de één op één coachingsgesprekken.

Vinden er ook metingen plaats bij dit traject?

Jazeker! Data is het nieuwe goud. Bij Ongekend Gezond vinden we het belangrijk resultaten inzichtelijk te maken. Gedurende het traject zal er elke maand een meetmoment zijn. Hierin meten we o.a. het gewicht, vetpercentage, omtrek, bloeddruk en zuurstof saturatie.

Kan ik dit traject ook op afstand doen?

Dat kan. Het intake gesprek en de coachingsgesprekken vinden online plaats en de EMB-kit wordt opgestuurd, inclusief instructies om de test uit te voeren. Houd er wel rekening mee dat de metingen dan niet uitgevoerd kunnen worden door ons. In dat geval vragen we je zelf het gewicht, omtrek en eventueel bloeddruk bij te houden. Om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden, vinden de coachingsgesprekken plaats via Google Meet.


 

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.