B12 Forte Plus met P-5-P

bvitamine, gezondheid, focus

Deze hoogwaardige combinatie heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.* De uiterst zorgvuldig uitgekozen nutriënten in dit product hebben daarnaast ook een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. 

Vitamine B12 speelt een rol bij de aanmaak van je bloedcellen, DNA, de werking van je zenuwstelsel, het immuunsysteem en het geheugen. Een tekort kan leiden tot serieuze klachten: neurologische klachten, tintelingen, slaap- en concentratieproblemen, vermoeidheid, slecht ontgiften, hormonale disbalans en psychische klachten.

Sophie: "In de EMB testen die ik afneem zie ik vaak een tekort aan B12 terugkomen. Dat komt omdat de opname van dit vitamine onder invloed van bijvoorbeeld stress, medicatie zoals maagzuurremmers, een slechte darmgezondheid en alcohol enorm bemoeilijkt wordt. Je kunt dus een vitamine B12-tekort hebben, zelf als je voldoende dierlijke producten of als je een vitamine B12 supplement neemt."

Dosering: neem 3-4 keer per week minimaal 5 tot 10 minuten voor het ontbijt een zuigtablet en laat dit onder je tong smelten. Slik het niet in de avond, want je kunt er meer energie van krijgen.

*Goedgekeurde gezondheidsclaims

Klik hier om te bestellen
Gebruik code 'ongekend' voor 10% korting bij Vitakruid