Boek: The Magnesium Miracle

boeken, lezen, leren

Meer energie door magnesium

Het boek "The Magnesium Miracle" van Carolyn Dean is een belangrijke gids voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun magnesiumniveaus te verhogen. Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij talloze processen in het lichaam, waaronder het reguleren van spier- en zenuwfuncties, het handhaven van een gezond hartritme en het bevorderen van een goede botdichtheid.

In dit boek legt Carolyn Dean uit waarom magnesiumtekort zo'n veelvoorkomend probleem is en hoe dit kan worden opgelost. Ze biedt praktische tips en strategieën voor het verhogen van uw magnesiumniveaus door middel van voeding, supplementen en andere levensstijlveranderingen. Ze laat ook zien hoe magnesiumtekort kan leiden tot een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder hartziekten, diabetes, angst en depressie.

Haar inzichten en adviezen zijn waardevol voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun gezondheid te verbeteren en hun magnesiumniveaus te optimaliseren.

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Anthony

Legt goed het belang van magnesium uit!

Dit is een van mijn favo boeken over vitamines en mineralen. Het legt goed uit waarom het essentieel is om je magnesium op peil te houden! Je hebt meer nodig dan je denkt.