Groente en fruitbox van BoereGoed

webshop, gezondheid, producten

Direct van de boer

Als liefhebbers van gezonde voeding zijn wij dol op BoereGoed, het regionale project dat verschillende doelen combineert in de Buurtkas. Gezondheid, omgeving en mensen vormen hier samen een mooi geheel. In de Buurtkas kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die begeleiding nodig hebben elkaar ontmoeten, werken en zich ontwikkelen. Het draait hierbij om positieve gezondheid.

BoereGoed staat voor duurzame en gezonde groenten en fruit die in hun eigen Buurtkas worden geteeld. De groenten zijn eerlijk en onbewerkt en het verschil in smaak merk je direct. Als je net als wij graag gevarieerd en gezond eet, is de Groente Buurtbox de perfecte oplossing. Je hoeft nooit meer groente te halen in de supermarkt en kunt vertrouwen op onze lokale teelt.

Met de Groente Buurtbox draag je bij aan een gezonde toekomst voor jezelf en de omgeving. Je kunt de box eenmalig bestellen of kiezen voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering. Wij kunnen het niet genoeg aanbevelen!

vrouwencoaching, vrouwen, gezondheid

Sophie

(H)eerlijk groente en fruit

Elke week laat ik door BoereGoed mijn groenten en fruit bezorgen. Elke week is het weer de vraag wat er voor lekkers in zit! Fruit en groenten zonder troep, je proeft écht verschil!