Cordyceps

energie, focus

Cordyceps van Foodsporen is een aanrader als je op zoek bent naar een natuurlijke boost voor je energie en uithoudingsvermogen. Dit supplement is gemaakt van de cordyceps paddenstoel, die al eeuwenlang gebruikt wordt in de traditionele Chinese geneeskunde.

Anthony: "Door Cordyceps van Foodsporen te gebruiken, heb ik gemerkt dat ik me beter kan concentreren en meer energie heb gedurende de dag. Ook tijdens het sporten merk ik dat mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en dat ik minder snel vermoeid raak.

Een ander voordeel van Cordyceps van Foodsporen is dat het een natuurlijk supplement is zonder kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is het makkelijk in te nemen en heeft het geen rare smaak of geur.

Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement dat je energie en uithoudingsvermogen kan verbeteren, dan kan ik Cordyceps van Foodsporen zeker aanraden. Het is een mooie manier om je lichaam te ondersteunen op een natuurlijke manier."

Gebruik: 2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.  

Let op: niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg éérst uw arts of apotheker.