Diensten Ongekend Gezond

1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

Personal training

Wij weten hoe we mensen gezonder en sterker kunnen maken. Op basis van jouw hulpvraag en doelstellingen creëren we de ultieme strategie om dit te realiseren.

personal coaching, gedragscoaching, coaching op gedrag

Coaching

Gedrag bepaalt je acties. We houden van patronen en het heeft je naar dit punt gebracht. Samen brengen we tijdens de personal training trajecten constructieve en destructieve gewoontes in kaart en bedenken we duurzame strategieën.
bloedprikken, vitamines, mineralen

Orthomoleculair voedingscoaching

Optimaliseer je gezondheid met orthomoleculair voedingscoaching. Persoonlijke begeleiding en afgestemd voedingsadvies helpen je het beste uit jezelf te halen. Intensieve begeleiding voor mensen die streven naar een gezond en gebalanceerd leven.
orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

EMB-bloedtest

Meten is weten. Data is het nieuwe goud. Meet hoe gezond je daadwerkelijk bent door je vitamine en mineralen tekorten in kaart te brengen, intoleranties en gevoeligheden. Niet meer gokken, maar gerichte actie.
spierbehandeling den haag, spierbehandelingen den haag, mylogenics den haag

Mylogenics

Beperkingen, blessures en pijnklachten kunnen de training en het dagelijks leven beïnvloeden. Onze behandelaars kijken waar de oorzaak vandaan komt en komen met een gepaste oplossing. Zo stagneer je nooit in je reis naar gezondheid.