Elementair Multi-trace 60 ml

Sophie: "Wist je dat je door stress en zweten een verhoogd verbruik en daardoor ook een verhoogde behoefte aan mineralen hebt? Dit supplement is een ideale ondersteuning in tijden van stress en/of wanneer er veel gezweet wordt, door bijvoorbeeld intensieve trainingen of een sauna-bezoek."

Als mineralen uit balans raken, worden onze cellen gestrest en komt er chaos in ons lichaam. Dit kan leiden tot: vermoeidheid, niet goed met stress om kunnen gaan, bloedsuikerspiegel problemen, menstruatieproblemen, hormoonproblemen,

Dat komt omdat mineralen de bouwstenen van het lichaam zijn en voor enorm veel processen in het lichaam belangrijk zijn, denk aan hormonale functies, ontgiftingsprocessen, energieproductie, nagel-, huid- en haargezondheid en het omgaan met stress. Mineralen zijn synergistisch, dus ze werken allemaal samen. Focus daarom dus nooit op één mineraal, maar houd alles in balans met elkaar. 

Voordelen van de Vitals Elementair Multi-Trace

  • een vloeibaar multi-mineralencomplex
  • op basis van een zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen
  • afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Staten
  • bevat relevante doseringen zink, koper, borium, selenium, chroom, mangaan en molybdeen
  • goed opneembaar

Dosering: Gebruik: neem met de druppelaar 2 ml per dag (1 pipet = 1 ml). Voeg de druppels toe aan (ca. 200 ml) water, vruchtensap of voedsel. Bij een maaltijd innemen. Schudden voor gebruik. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een lichte kristallisatie kan optreden, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Klik hier om te bestellen
Gebruik code '' voor 20% korting bij Vitals