Gebufferde Vitamine C

vitamine C ongekend gezond

Ascorbinezuur is verreweg de bekendste vorm van vitamine C. Het is dan ook de variant die van nature in onze voeding voorkomt en in de meeste vitamine C supplementen. Deze zure vorm kan echter in hoge doseringen irritatie opwekken aan maag en darmen. Deze gebufferde vorm is door de mineraal gebonden structuur ontzurend, waardoor het nutriënt vriendelijker is voor maag en darmen. Bovendien zorgt het ontzuurde karakter voor een hogere biologisch beschikbaarheid, wat resulteert in een aanzienlijk betere opname.

Vitamine C is een vitamine dat we niet zelf aan kunnen maken en wordt onder invloed van stress of ziekte veel verbruikt door het lichaam. 

De toevoeging van koper, zink, mangaan, OPC, L-Glutathion en Quercetine (krachtige antioxidanten) maakt dit supplement een must om te slikken ter ondersteuning van jouw immuunsysteem. 

Dosering: 1 capsule per dag bij het ontbijt of lunch. Niet op een lege maag, want vitamine C in combinatie met zink kan voor misselijkheid zorgen. Ook niet in avond, want je kunt er meer energie van krijgen. 

Meer info en bestellen 
10% korting met ongekend bij Vitakruid