Ongekend Gezond met onze GezondheidsCheck
26 april 2023 
3 min. leestijd

Ongekend Gezond met onze GezondheidsCheck

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet zeker weet hoe gezond je eigenlijk bent? Of misschien wil je gewoon gezonder leven, maar weet je niet waar te beginnen? Je bent niet alleen. Veel mensen willen hun gezondheid verbeteren, maar weten niet hoe ze moeten beginnen.

Tijdens onze trajecten willen we van onze klanten alles weten rondom hun gezondheid en hoe ze dit momenteel inrichten. We hebben een heuse ‘testweek’ waarbij we alles in kaart brengen van die persoon. Dit om zo goed mogelijk de strategie te bepalen en de juiste interventies te kiezen. Vanuit onze jarenlange ervaringen, testen en opgedane kennis hebben we een gezondheidscheck ontwikkeld. Met deze tool kun je jouw gezondheid in kaart brengen en praktische tips krijgen om je gezondheid te verbeteren op 14 verschillende gebieden, waaronder energie, slaap, voeding, beweging en je hormonale balans. Op de manier hoe wij dit bij onze klanten doen.

In deze blogpost bespreken we waarom het in kaart brengen van jouw gezondheid zo belangrijk is, hoe onze tool werkt en hoe het je kan helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. We geven ook praktische tips om jouw gezondheid te verbeteren op de 14 verschillende gebieden waarop onze tool zich richt. Lees verder om te leren hoe onze tool je kan helpen om jouw gezondheid te verbeteren en een gezonder, gelukkiger leven te leiden.

Je kan de test hier doen!

Waarom is het belangrijk om je gezondheid te monitoren?

Het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen als het gaat om het verbeteren van je gezondheid. Het kan lijken alsof er zoveel factoren zijn die van invloed kunnen zijn, zoals wat je eet, hoeveel je beweegt, hoeveel je slaapt, en nog veel meer. Het kan overweldigend zijn om te proberen al deze factoren tegelijk te verbeteren. Daarom kan het in kaart brengen van jouw gezondheid zo'n nuttige eerste stap zijn.

Door je gezondheid in kaart te brengen, kun je beter begrijpen welke factoren jouw gezondheid beïnvloeden en waar je je op moet richten om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Met onze tool kun je jouw gezondheid in kaart brengen op 14 verschillende gebieden, waaronder energie, slaap, voeding, stemming, immuunsysteem en ademhaling. Door deze verschillende aspecten van je gezondheid te meten, krijg je een vollediger beeld van jouw algehele gezondheid.

Maar het gaat niet alleen om het verzamelen van gegevens. Het is ook belangrijk om de resultaten te interpreteren en te begrijpen waar je de meeste winst kunt behalen. Onze tool kan je helpen om de laagst scorende onderdelen van jouw gezondheid te identificeren en de bijbehorende interventies op te volgen.

We raden je dan ook aan om niet alles tegelijk te willen veranderen. Begin met het verbeteren van één of twee aspecten tegelijk en houd de veranderingen bij. Dit zal je helpen om jouw gezondheidsdoelen op een realistische en duurzame manier te bereiken.

Hoe werkt het?

De GezondheidsCheck verzamelt gegevens over verschillende aspecten van je gezondheid. Elk thema heeft een aantal vragen en met daaraan gekoppeld een waarde. Aan het eind telt het systeem op wat jouw score is in dat thema en laat jou dus zien waar mogelijk de meeste winst zit. 

De vragen zijn een onderdeel van ons onboardingproces bij nieuwe klanten. De vragen zijn met zorg bedacht en getest bij onze klanten. Elke vraag betekent iets of moet een inzicht geven bij een van de coaches over zijn of haar gezondheid.

De vragen en al onze interventies hebben we allemaal uitgeschreven. Deze ontvang je samen met je persoonlijke advies bij het invullen van de GezondheidsCheck

Conclusie:

Het in kaart brengen van jouw gezondheid is een belangrijke stap in het verbeteren van jouw gezondheid op de lange termijn. Door het gebruik van onze gezondheidstool, kun jij inzicht krijgen in jouw gezondheid op 14 verschillende thema’s en praktische tips en aanbevelingen krijgen om jouw gezondheid te verbeteren.

Onze tool kan jou helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken door het geven van duidelijke aanbevelingen op basis van jouw persoonlijke resultaten. Door deze aanbevelingen op te volgen, kun jij jouw gezondheid op de lange termijn verbeteren en jouw gezondheidsdoelen bereiken.

Je kunt onze tool gratis gebruiken en het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld zo’n 10 minuten. Door het gebruik van onze tool, kun jij jouw gezondheid in kaart brengen en praktische tips krijgen om jouw gezondheid te verbeteren.

Klik op de link om onze tool te gebruiken en start jouw reis naar een gezondere levensstijl vandaag nog!

Disclaimer:

Het maken van gezondheidsclaims is een complex onderwerp en vereist gedegen kennis en expertise. De informatie die hier wordt verstrekt, is alleen bedoeld ter algemene informatie en mag niet worden beschouwd als medisch advies of als vervanging van professioneel advies van een gekwalificeerde zorgverlener. Het is belangrijk om altijd professioneel advies in te winnen voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet, levensstijl of medicatiegebruik. Gezondheidsclaims zijn niet goedgekeurd door de relevante autoriteiten en zijn mogelijk niet van toepassing op alle individuele omstandigheden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

Over de schrijver
Hoi mijn naam is Anthony! Je bent er misschien wel achter dat alleen minder eten en meer bewegen niet (altijd) werkt. Factoren zoals slaap, ademhaling, stressmanagement en nog veel meer hebben namelijk een enorme impact op je gezondheid en daarmee ook je resultaat. Of je enkel komt voor gewichtsverlies of dat je gewoonweg fitter wilt zijn, mijn missie is om jou krachtig te laten voelen, rust in je hoofd te laten ervaren en boordevol energie in je lijf om te kunnen floreren. En ik schrijf hier dan ook graag over.