The Healthy Chef

samenwerking, groep, usp

Louis & Martijn

Wij zijn Louis en Martijn, eigenaren van The Healthy chef, wij zijn 5 jaar geleden begonnen met de visie om een gezonde en lekkere mealprep service aan te bieden zonder e-nummers, diëten en andere fratsen. Gewoon eerlijk en voedzaam eten. Klaargemaakt door échte chefs met passie.  

The Healthy Chef is er voor iedereen die een gezonde levensstijl graag combineert met lekker eten. Dit kan zijn om een eenmalig doel te bereiken (afvallen of aankomen in een bepaalde periode) of omdat je in vorm wil blijven tijdens je structureel drukke rooster.

De menu’s worden verwerkt in een rekenprogramma en op die manier worden de macronutriënten (vetten, eiwitten en koolhydraten) per gram en per persoon berekend. Hier worden ook de dieetwensen en allergieën bijgehouden, je maaltijdplan is dus helemaal op maat gemaakt!

Email: info@thehealthychef.nl
Tel: +31 6 82233365

Website: www.thehealthychef.nl

IG: @thehealthychef

Zin in een proefweek?

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Anthony

Voedzame recepten voor volle agenda's.

Voedzaam eten is belangrijk voor energie en een krachtig lijf. Zonder goed fundament zal je klachten ervaren en opbranden. The Healthy Chef maakt het voor mensen met een druk bestaan makkelijk om voedzaam te blijven eten. Met alle mogelijkheden is slecht voor jezelf zorgen een keuze. Weinig tijd om een voedzame maaltijd te maken? Bestel dan bij de Healthy Chef!