Ribes Nigrum

Ribes nigrum ongekend gezond
Ribes Nigrum is een tinctuur van de zwarte cassisbes. In tegenstelling tot de blauwe bes en bramen bevat deze bes hoger gedoseerde vitaminen, mineralen en meervoudig onverzadigde vetzuren. En dat brengt een tal gezondheidsvoordelen met zich mee.
  • Ribes Nigrum draagt bij tot de normale werking van spieren en helpt gewrichten soepel te houden**
  • helpt bij een goede vochthuishouding en is goed voor de functie van nieren en urinewegen**
  • draagt bij aan de normale weerstand tegen stress en ondersteunt het immuunsysteem**
  • is goed voor de bloedcirculatie en bij zware en vermoeide benen**
** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Oók staat Ribes bekend als verzorger van de bijnieren. En juist onze bijnieren kunnen wel wat extra liefde gebruiken, want die moeten hard werken in tijden van stress! Ribes stimuleert de bijnieren om hormonen te produceren die ontstekingsremmend en anti-allergisch werken. En dat maakt dat de zwarte bes ook super is om te gebruiken bij hooikoorts- of allergische klachten!


Kan jouw immuunsysteem een oppepper gebruiken? Loop je met hooikoorts- of allergische klachten en ben je op zoek naar een natuurlijk antihistaminicum? Of wil je je lymfe systeem boosten zodat je beter afvalstoffen kunt lozen?


Dosering: opbouwen tot 3x 30 druppels in een glas water, het liefst minimaal 10 minuten vóór het eten. Begin met 3x 10 druppels en bouw elke dag op. Gebruik het als kuur en maak het flesje helemaal op, het liefst die van 100 ml. Anders is de kuur te kort. 

Let op: dit product bevat een minimale hoeveelheid alcohol!

Meer info en bestellen 
10% korting met code 'ongekend' bij Vitakruid
vrouwencoaching, vrouwen, gezondheid

Sophie

Orthomoleculair coach

Mijn favoriet! Ik adviseer 'm mijn EMB klanten om de bijnieren en het immuunsysteem te ondersteunen. Daarnaast doe ik zelf 3 keer per jaar een kuur om mijn lymfesysteem te boosten!