Saturatie Meter Medisana

Meet je zuurstof

Een gezonde zuurstofsaturatie ligt tussen de 95 en 100%

Wil jij graag je gezondheid in de gaten houden? Dan is het meten van je saturatie een belangrijke stap! De Medisana PM 100 Saturatiemeter is dé tool die je daarbij helpt.

Met deze handige saturatiemeter meet je eenvoudig de zuurstofverzadiging van je bloed (SpO2%) en hartslagfrequentie. De meetgegevens worden weergegeven in staaf- of golfdiagrammen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je gezondheid.

Maar dat is nog niet alles! De Medisana PM 100 Saturatiemeter heeft een draaibare display voor een optimale leesbaarheid van de meetgegevens. De OLED-display draait 360° mee, zodat je altijd het beste zicht hebt. En met 6 verschillende weergavemogelijkheden is de saturatiemeter zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt de helderheid van de display bovendien in 10 standen instellen, zodat je de meetgegevens altijd goed kunt aflezen.

De Medisana PM 100 Saturatiemeter is niet alleen handig thuis te gebruiken, maar ook onderweg. Dankzij de eenvoudige OneTouch bediening en automatische uitschakeling na 8 seconden, is deze saturatiemeter de perfecte metgezel voor mensen die hun gezondheid serieus nemen.

Bestel nu jouw Medisana PM 100 Saturatiemeter en houd je gezondheid in topconditie!coaching, gezondheid, ontwikkeling

Joris

We zijn ontstaan uit zuurstof

Voldoende zuurstof is essentieel om gezond te leven. We zijn mensen die leven op zuurstof en zo is het ook allemaal ooit gestart, lang geleden. Je hebt zuurstof nodig om alles te voorzien van energie.