Whey Proteïne Isolaat

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons lichaam. We kunnen niet zonder. In de praktijk zien we echter dat deze voedingsgroep niet prioriteit heeft: we eten (te) veel koolhydraten en te weinig eiwitten.

De aminozuren uit Whey Proteïne Isolaat van Fundamentals zijn zeer bruikbaar voor onze spieren, algehele gezondheid en onze botten. Dit product is geschikt voor iedereen die zijn/haar eiwitinname een boost wil geven en voor wie alleen genoegen neemt met de meest zuivere en best opneembare vorm van eiwit.

De Whey Proteïne Isolaat wordt gemaakt van wei eiwitten afkomstig van koeien uit de regio Wales, Engeland. Het gaat om een gebied waar de koeien vrij buiten lopen en dus gras grazen i.p.v. dat ze slechts gevoerd worden met droogvoer. Daardoor is de melk van hoge kwaliteit. De productiewijze van de Whey Protein Isolate van Fundamentals™ maakt dat dit eiwitsupplement ook gebruikt kan worden bij een koemelkeiwit / lactose intolerantie.

Voordelen Whey Protein Isolate van Fundamentals

  • Alleen whey eiwit concentraat, zonder toevoegingen
  • Gemaakt van hoge kwaliteit melk, van koeien die gras gevoerd zijn
  • Bevat 27,9 gram eiwit per (dag)dosering van 30 gram
  • Ook te gebruiken bij koemelkeiwit- / lactose intolerantie
  • Eiwitten dragen bij aan de groei van onze spiermassa
  • Eiwitten zorgen voor herstel van spierweefsel na training
  • Natuurlijke bron van BCAA’s

Dosering: gebruik 1 maatschep (30 gram) om een eiwitshake van te maken, meng een schep door je smoothie, gebruik het als bakingrediënt voor bananenbrood, pannenkoeken, etc. of roer het door een bakje yoghurt voor extra vulling. 

Let op: een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Liever online bestellen?