Glazen waterkoker

bpa vrij, plastic vrij, thee zetten

BPA vrij en met warmhoud-stand

De waterkoker heeft een instelbare temperatuur van 40 tot 100 graden, waardoor je altijd de ideale temperatuur hebt voor jouw favoriete theesoort. Met de ingebouwde theezeef kun je tijdens het koken van het water al een smaak toevoegen aan je thee. Daarnaast heeft de waterkoker een meervoudig beveiligingssysteem en is hij makkelijk schoon te maken. Het glazen materiaal is duurzaam en zorgt voor een optimale smaakbeleving van je natuurlijke thee.

Vaak zijn waterkokers van plastic en hierdoor kan er door de verwarming van het plastic deeltjes in het water terecht komen. Deze deeltjes kunnen schadelijk zijn. 

Dit geldt hetzelfde voor de 'normale' theezakjes. Deze kunnen plastic bevatten. Door thee los te kopen bij een goede aanbieder zoals die van Local Tea of Wilder Land Thee heb je dit niet.

vrouwencoaching, vrouwen, gezondheid

Sophie

Thee zoals het hoort!

Ik ben niet zo'n koffie drinker, dus ik zet graag thee. Echter kunnen zakjes plastic bevatten en soms ook bleek. Een glazen waterkoker is een kleine investering, maar zo weet ik zeker dat ik pure thee krijg en geen schadelijke stoffen.