darmproblemen, emb-bloedtest, orthomoleculaire bloedtest

Hulp bij darmklachten

darmproblemen, emb-bloedtest, orthomoleculaire bloedtest

Hulp bij darmklachten

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Herstel je darmgezondheid en boost je energie

We begrijpen dat darmklachten een enorme impact kunnen hebben op je leven. Ze noemen het niet voor niets ons tweede brein! Als je last hebt van pijn in de buik, een opgeblazen gevoel rondom het eten, slechte stoelgang, weinig energie en humeurigheid, dan kan dat je dagelijks leven flink beïnvloeden.


Het EMB traject kan een oplossing bieden voor jouw darmklachten en helpen bij het herstellen van je gezondheid. Met onze aanpak richten we ons niet alleen op het verlichten van de symptomen, maar ook op het begrijpen en behandelen van de onderliggende oorzaken van je darmklachten, zodat je weer volop van het leven kunt genieten. Ook besteden we veel aandacht aan nazorg, zodat jij ook na dit traject energiek en krachtig blijft.
Kennismaken? We vertellen je graag meer

Herstel je darmgezondheid en boost je energie

We begrijpen dat darmklachten een enorme impact kunnen hebben op je leven. Ze noemen het niet voor niets ons tweede brein! Als je last hebt van pijn in je buik, een opgeblazen gevoel rondom het eten, slechte stoelgang, weinig energie en humeurigheid, dan kan dat je dagelijks leven flink beïnvloeden. Het EMB traject kan oplossingen bieden, je gezondheid herstellen en pakt de oorzaken aan, zodat je weer volop kunt genieten. Ook vinden we nazorg erg belangrijk., zodat jij na dit traject energiek en krachtig blijft.

Sophie heeft mij enorm geholpen op het gebied van hormonale klachten, voeding en aanvullende supplementen. De basis was al goed op orde maar klachten zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, buikklachten en wat vage klachten bleven helaas. Na de test kwam duidelijk naar voren waar nog aan gewerkt kon worden en na 3 maanden kan ik wel zeggen dat de klachten zo goed als weg zijn. Zeker een aanrader.

Agnes

Sophie heeft mij enorm geholpen op het gebied van hormonale klachten, voeding en aanvullende supplementen. De basis was al goed op orde maar klachten zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, buikklachten en wat vage klachten bleven helaas. Na de test kwam duidelijk naar voren waar nog aan gewerkt kon worden en na 3 maanden kan ik wel zeggen dat de klachten zo goed als weg zijn. Zeker een aanrader.

Agnes
darmgezondheid, gezondheid darmen

Optimaliseer je tweede brein en ontdek verlichting

Mogelijk worstel je al enige tijd met darmklachten en heb je verschillende diëten en voedingsaanpassingen geprobeerd, maar helaas nog steeds niet de juiste oplossing gevonden. Dat kan erg frustrerend zijn.

Vanuit de EMB-bloedtest ontvang je uitgebreide informatie: 18 pagina's vol, of je bijvoorbeeld gevoelig bent voor zuivel of gluten, die je samen met je coach doorloopt om de precieze oorzaak van je darmklachten te achterhalen. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op dat specifiek op jou is afgestemd, zodat je eindelijk de juiste aanpak vindt voor jouw darmgezondheid. Sommige dagen zal het goed gaan en sommige dagen wat minder. Ook daar helpen we je bij!

Boek een gratis kennismaking in
darmgezondheid, gezondheid darmen

Optimaliseer je tweede brein en ontdek verlichting

Mogelijk worstel je al enige tijd met darmklachten en heb je verschillende diëten en voedingsaanpassingen geprobeerd, maar helaas nog steeds niet de juiste oplossing gevonden. Dat kan erg frustrerend zijn.Vanuit de EMB-bloedtest ontvang je uitgebreide informatie, 18 pagina's vol, die je samen met je coach doorloopt om de precieze oorzaak van je darmklachten te achterhalen. Sommige dagen zal het goed gaan en sommige dagen wat minder. Ook daar helpen we je bij!

Boek een gratis kennismaking in

Ontdek de voordelen

 • Expertise van ervaren coaches met kennis van de EMB-bloedtest voor nauwkeurige begeleiding.
 • Persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen.
 • Nazorg en ondersteuning voor blijvende energie en kracht.

Ontdek de voordelen

 • Diepgaand inzicht in jouw gezondheid en oorzaken van darmklachten.
 • Praktische handvatten voor directe verbetering van darmgezondheid.
 • Effectieve aanpak van darmklachten voor een harmonieus en energiek leven.

Ontdek de voordelen

 • Expertise van ervaren coaches met kennis van de EMB-bloedtest voor nauwkeurige begeleiding.
 • Persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen.
 • Nazorg en ondersteuning voor blijvende energie en kracht.
diëtist, sportdiëtist, voedingscoach den haag,

Wat brengt het je?

 • Focus: Een gericht behandelplan om specifiek jouw darmklachten aan te pakken en te verlichten.
 • Energieboost: Verhoog je vitaliteit en krijg meer energie in je dagelijks leven.
 • Tweede brein in balans: Verbeter de werking van je "tweede brein" voor een betere gemoedstoestand en mentale gezondheid.
 • Stressvermindering: Verminder stress en bevorder een ontspannen gevoel door persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
 • Gemotiveerde aanpak: Wij zijn jouw motivatie en stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen bereikt en de discipline behoudt tijdens jouw traject.

Prijzen / overzicht

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.

FAQ – EMB-bloedtesten Den Haag

Wanneer kies ik voor een losse EMB-test?

Je kiest voor een losse EMB test wanneer je het idee hebt dat je al veel stappen richting ongekende gezondheid genomen. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt doen om jouw lichaam nog beter te ondersteunen? Of blijf je last hebben van vage klachten en wil je weten wat je kan doen om deze te verhelpen? Als orthomoleculaire therapeut helpt Sophie je middels de EMB-bloedtest precies deze inzichten te krijgen.

We zijn geneigd te denken dat bepaalde klachten bij ons horen en dus normaal voor ons zijn (bijvoorbeeld het altijd koud hebben). De EMB-test geeft een uitgebreid beeld van eventuele verstoringen in jouw systeem.

Ervaar je geen klachten? Zie de EMB-test dan als een goede APK voor je lichaam en als een cadeautje aan jezelf. Investeren in je gezondheid is immers de beste investering die je kunt doen!

Is de EMB-test betrouwbaar?

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts. Naast het reguliere bloedonderzoek, wordt het bloed namelijk ook op een holistische manier via een bioresonantie apparaat onderzocht om een compleet beeld te krijgen van de hormoonhuishouding en alle bloedwaarden.

De EMB-test vervangt geen medische, reguliere bloedtesten, maar geeft wél waardevolle en uitgebreide informatie om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te kunnen ondersteunen. De EMB-test biedt handvatten en geeft de prioriteiten van het lichaam aan. Vervolgens legt Sophie - orthomoleculaire therapeut - de verbanden met jouw verhaal en eventuele klachten.

De betrouwbaarheid van de test wijst zich uit in de praktijk. In maar liefst zo'n 80% van de gevallen helpen de onderzoeksresultaten - en de bijbehorende adviezen - klachten te verlichten of verhelpen!

Het is wel van belang dat de uitslag van de test met een orthomoleculaire therapeut wordt besproken, zodat de juiste verbanden gelegd kunnen worden. Alleen dan kan er een adviesrapport worden opgesteld om klachten te verhelpen en de gezondheid te verbeteren.

Kan ik de EMB-test eventueel zelf doen?

Zeker! Indien je dit traject op afstand wil doen, vindt eerst het intakegesprek online plaats. Aan de hand van dit gesprek vult Sophie – orthomoleculaire therapeute - het intake formulier in, die vervolgens opgestuurd wordt met de volledige EMB-set.

In deze set vind je ook instructies om de EMB-test uit te voeren. Het bloedprikken kan alleen van maandag t/m donderdag (tot max. 17:00) en dient op de dag van afname verzonden te worden via de post. Indien de EMB test na donderdag 17:00 op de post wordt gedaan, kan deze helaas niet onderzocht worden, gezien het laboratorium in het weekend dicht is.

Hoe wordt het bloed afgenomen?

Het bloed wordt afgenomen middels een vingerprik. Vervolgens wordt een klein buisje bloed gevuld. Het is een klein prikje, die over het algemeen geen pijn doet. Al is de pijngrens bij iedereen anders natuurlijk.

Moet ik supplementen aanschaffen?

Voeding is en blijft de basis. Als deze basis niet goed is, dan moet dat eerst aangepakt worden. Supplementen kunnen een mooie ondersteunende en aanvullende rol bieden. Afhankelijk van je bloedwaarden, worden er supplementen geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening.

De geadviseerde producten zullen te allen tijde kwalitatief hoogwaardig zijn. We willen immers wel dat de supplementen wat doen! Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kunnen we helaas niet instaan voor het effect.

Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit.

Wat zijn de kosten van de EMB-bloedtest?

De kosten van EMB-bloedtest zijn afhankelijk van het traject dat je kiest. Je kunt kiezen voor de EMB-bloedtest, inclusief een adviesrapport, een persoonlijk gezondheidsplan en begeleiding gedurende 3 maanden. Of je kunt kiezen voor een EMB-bloedtest met orthomoleculaire voedingscoaching gedurende 6 maanden, inclusief toegang tot onze applicatie met jouw persoonlijke plan, de online cursus ‘Jouw Gezondheidsreis, extra ondersteuning, tips en inspiratie.

Neem contact met ons op om te bepalen welk traject het beste bij je past. We geven je graag meer informatie over onze diensten en tarieven.

Wordt het EMB traject vergoed?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt beschouwd als een aanvullende zorgvorm door zorgverzekeraars en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering. Dit betekent dat er vanuit de basisverzekering geen vergoeding mogelijk is voor orthomoleculaire behandelingen.

Ons bedrijf is niet gelieerd aan een branchevereniging en is daardoor ook niet verbonden aan zorgverzekeraars. Dit impliceert dat de kosten voor emb-testen en voedingscoachingstrajecten niet geheel of gedeeltelijk vergoed worden.