futloos, energielek, oververmoeidheid

Hulp bij energieklachten

futloos, energielek, oververmoeidheid

Hulp bij energieklachten

voedingscoach den haag, diëtist den haag, diëtiste den haag,

Terug naar boordevol energie elke dag

Je hebt het gevoel dat je geen energie hebt, je voelt je (over)vermoeid of futloos. Je mist power. Dit heeft impact op je en je dag kan nogal als een sleur aanvoelen. De EMB-testen en onze begeleiding hierin kunnen een oplossing bieden voor jouw energieklachten en helpen bij het herstellen van je vitaliteit. We richten ons niet alleen op het verlichten van de symptomen, maar ook op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken. Zo kun je weer volop van het leven genieten met hernieuwde energie en veerkracht. Ook bieden we nazorg om je energiek en krachtig te houden, zodat je blijvend kunt floreren.
Kennismaken? We vertellen je graag meer

Terug naar boordevol energie elke dag

Je hebt het gevoel dat je geen energie hebt, je voelt je (over)vermoeid of futloos. Je mist power. Dit heeft impact op je en je dag kan nogal als een sleur aanvoelen. De EMB-testen en onze begeleiding hierin kunnen een oplossing bieden voor jouw energieklachten en helpen bij het herstellen van je vitaliteit. We richten ons niet alleen op het verlichten van de symptomen, maar ook op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken. Zo kun je weer volop van het leven genieten met hernieuwde energie en veerkracht. Ook bieden we nazorg om je energiek en krachtig te houden, zodat je blijvend kunt floreren.
ejda-kahriman-testimonial

"Ik had lang last van vage klachten: oververmoeidheid, futloos, opgeblazen gevoel en weinig vooruitgang. Na een EMB-test besloot ik verder gecoacht te worden door Sophie. Ze heeft veel kennis en vertaalde de uitslag in begrijpelijke taal. Binnen een week voelde ik al verbetering en nu, maanden later, voel ik me energiek en fysiek geweldig. Sophie helpt me ook met mijn trainingsdoelen en is professioneel, communicatief vaardig, spontaan en toegankelijk."

Ejda
darmgezondheid, gezondheid darmen

Complex systeem, heldere aanpak.

Energie is niet alleen een gevoel, maar een complex systeem waarin verschillende hormonen, vitamines en mineralen samenwerken om ons van voldoende energie te voorzien. Helaas kunnen overmatige stress, slechte voeding en een gebrek aan kracht in het lichaam dit systeem verstoren, wat leidt tot energieklachten.

We zien jou als een geheel en realiseren ons dat alles in ons lichaam met elkaar verbonden is. Daarom bieden we een totaaloplossing die aansluit bij jouw unieke behoeften. De EMB-test geeft inzicht in welke processen uit balans zijn en waarom, waardoor we de onderliggende oorzaken kunnen aanpakken. Zo kun je volop genieten van het leven met hernieuwde energie en veerkracht. 

Boek een gratis kennismaking
darmgezondheid, gezondheid darmen

Complex systeem, heldere aanpak.

Energie is een complex systeem waarin hormonen, vitamines en mineralen samenwerken om ons van voldoende energie te voorzien. Overmatige stress, slechte voeding en gebrek aan kracht verstoren dit systeem, leidend tot energieklachten. Bij Ongekend Gezond zien we jou als een geheel en bieden we een totaaloplossing die aansluit bij jouw unieke behoeften. De EMB-test geeft inzicht in de balans en onderliggende oorzaken, waardoor je kunt genieten van het leven met hernieuwde energie en veerkracht.

Boek een gratis kennismaking

Ontdek de voordelen

 • Expertise van ervaren coaches met kennis van de EMB-bloedtest voor nauwkeurige begeleiding.
 • Persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen.
 • Nazorg en ondersteuning voor blijvende energie en kracht.

Ontdek de voordelen

 • Diepgaand inzicht in jouw gezondheid en oorzaken van energieklachten.
 • Praktische handvatten voor directe verbetering van jouw energie.
 • Effectieve aanpak van energieklachten voor een harmonieus en energiek leven.

Ontdek de voordelen

 • Expertise van ervaren coaches met kennis van de EMB-bloedtest voor nauwkeurige begeleiding.
 • Persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen.
 • Nazorg en ondersteuning voor blijvende energie en kracht.
diëtist, sportdiëtist, voedingscoach den haag,

Wat brengt het je?

 • Focus: Een gericht behandelplan om specifiek jouw energieklachten aan te pakken en te verlichten.
 • Energieboost: Verhoog je vitaliteit en krijg meer energie in je dagelijks leven.
 • Helderheid: je weet precies waar je tekorten aan hebt en hoe je deze kunt aanvullen.
 • Stressvermindering: Verminder stress en bevorder een ontspannen gevoel door persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
 • Gemotiveerde aanpak: Wij zijn jouw motivatie en stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen bereikt en de discipline behoudt tijdens jouw traject.

Prijzen / overzicht

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.