Opblaasbaar ijsbad voor volwassenen

Voor meer weerstand en flexibiliteit in jouw lijf

Een ijsbad heeft tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn. Het nemen van een ijsbad kan namelijk helpen bij het verminderen van spierpijn en ontstekingen, het verbeteren van je immuunsysteem en het verminderen van stress en angst.

Het kan zelfs je hersteltijd na een zware workout verkorten en je mentale veerkracht vergroten. En wist je dat het nemen van een ijsbad ook kan bijdragen aan een betere nachtrust en een verhoogde energie?

Dit opvouwbare bad van OTUBB is makkelijk te gebruiken, op te zetten en op te ruimen.

Hier zijn drie tips voor het gebruik van een ijsbad:

1. Bouw de tijd op: Als je nog nooit eerder een ijsbad hebt genomen, begin dan met korte sessies van 1 tot 2 minuten en bouw geleidelijk op naar langere sessies van maximaal 5 minuten. Dit kan voorkomen dat je overweldigd raakt en het kan je lichaam helpen wennen aan de intense kou.

2. Ademhalingsoefeningen: Ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om te ontspannen en je geest tot rust te brengen tijdens het ijsbad. Probeer bijvoorbeeld langzaam en diep in te ademen en vervolgens langzaam uit te ademen. Dit kan je helpen om de kou beter te verdragen en je te concentreren op het moment.

3. Zorg voor opwarming na het ijsbad: Het kan verleidelijk zijn om na het ijsbad meteen je normale activiteiten te hervatten, maar het is belangrijk om je lichaam weer op te warmen. Dit kan door middel van het dragen van warme kleding en het drinken van warme dranken zoals thee. Een warme douche kan ook helpen om je spieren te ontspannen en de bloedstroom te stimuleren.

Enjoy!

coaching, gezondheid, ontwikkeling

Joris

Ik ervaar de voordelen

Sinds 2018 geniet ik van de voordelen van ijsbaden. Het geeft me stabielere energie overdag, ik ervaar meer weerstand en mentale weerbaarheid. Ik kan makkelijker ontspannen in stressvolle situaties.