gezondheid, kracht, weerbaarheid

In 90 dagen Reset & Recharge programma

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

gezondheid, kracht, weerbaarheid

In 90 dagen Reset & Recharge programma

Verhelp én voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

Voel je fit, energiek en vrij van klachten!

Krijg helder inzicht in jouw hormoonhuishouding, verhelp én voorkom klachten en verbeter je algehele gezondheid
- 100% afgestemd op jouw behoeftes.

  • Betrouwbare inzichten in lichaam en hormoonhuishouding
  • Wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsadviezen 
  • Een allesomvattende benadering en persoonlijke coaching
  • Extra ondersteuning, tips en inspiratie met onze applicatie
Maak vrijblijvend kennis 

Simpel & duidelijk

Heldere inzichten, orthomoleculair advies en een persoonlijk gezondheidsplan. 

Persoonlijk en op maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam, klachten, behoeftes, wensen en mogelijkheden.

Allesomvattende benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. 

Onze therapeuten

Onze orthomoleculaire therapeut en diëtist zijn zeer ervaren en breed opgeleid op het gebied van voeding, leefstijl, gezondheid en sport. Met een combinatie van wetenschappelijk onderbouwd advies, resultaten uit de praktijk en persoonlijke coaching – gericht op het geheel - helpen zij jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of specifieke gezondheidsklachten wilt aanpakken. 
ejda-kahriman-testimonial

Ik had al een lange tijd last van vage klachten (vermoeidheid, opgeblazen gevoel, niet vooruit komen). Elk initiatief dat ik ondernam om dit te verbeteren strandde na een aantal weken.


Onder het motto “baat het niet dan schaadt het niet”, besloot ik een EMB-test te doen. Mijn intentie was om alleen een EMB-traject te doen en aan de hand van de uitslag te kijken hoe ik verder zou gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek met Sophie realiseerde ik me, al snel, dat ik na het EMB-traject graag nog verder gecoacht wilde worden door haar. Wat een kennis èn de vaardigheid om dit in begrijpelijke taal over te brengen.


Het EMB-traject heeft mij veel bruikbare informatie gegeven. Sophie heeft uitgebreid de tijd genomen om de uitslag met mij te bespreken, het te vertalen en mij op basis hiervan een concreet en persoonlijk advies te geven. Binnen een week voelde ik al verbetering maar ik was nog sceptisch over of het duurzaam zou zijn. Ik ben nu een aantal maanden verder en WAUW! Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb me in geen tijden fysiek zo goed gevoeld. Nu helpt Sophie mij met mijn trainingsdoelen. Ook hier weer neemt ze de tijd om mij zo goed mogelijk te begeleiden.

Ejda
ejda-kahriman-testimonial

"Ik had lang last van vage klachten: oververmoeidheid, futloos, opgeblazen gevoel en weinig vooruitgang. Na een EMB-test besloot ik verder gecoacht te worden door Sophie. Ze heeft veel kennis en vertaalde de uitslag in begrijpelijke taal. Binnen een week voelde ik al verbetering en nu, maanden later, voel ik me energiek en fysiek geweldig. Sophie helpt me ook met mijn trainingsdoelen en is professioneel, communicatief vaardig, spontaan en toegankelijk."

Ejda

Verhelp en voorkom klachten, voel je Ongekend Gezond

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat houdt het Reset & Recharge programma in?

Met het Reset & Recharge programma wordt de hormoonhuishouding onder de loep genomen, waardoor tekorten, overschotten en andere afwijkingen aan het licht komen. Op basis van deze inzichten kan er worden vastgesteld wat je lichaam op orthomoleculair niveau nodig heeft, om de disbalans te herstellen en klachten te verhelpen of te voorkomen.

gezondheid, coaching, training

Voor wie is het Reset & Recharge programma geschikt?

Het Reset & Recharge programma is in principe voor iedereen aan te raden die zijn of haar algehele gezondheid wil verbeteren. Heb je al langer last van (vage) klachten, slaapproblemen, vermoeidheid, pijn of darmklachten zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa? Dan is het zeker raadzaam om op orthomoleculair niveau te achterhalen wat jouw lichaam precies nodig heeft door middel van een bloedtest en/of een darmtest.

orthomoleculaire bloedtest, emb-test, bloedprikken

Wat levert het Reset & Recharge programma op?

Het Reset & Recharge programma levert je zeer nauwkeurige inzichten op in jouw lijf en hormoonhuishouding. Op basis van deze inzichten en wetenschappelijk onderzoek, wordt er een adviesrapport opgesteld. Dit advies breng je vervolgens eenvoudig in de praktijk met een persoonlijk gezondheidsplan – passend bij jouw behoeftes, wensen en mogelijkheden.

Het resultaat?  Je voelt je Ongekend Gezond: vrij van klachten, fit en energiek!

Ontdek wat jouw lichaam écht nodig heeft!

Onze aanpak

Breng klachten in kaart en bepaal jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Krijg helder inzicht met een EMB-bloedtest en orthomoleculair advies.  Verhelp of voorkom klachten en verbeter je algehele gezondheid met een persoonlijke gezondheidsplan. 

EMB-bloedtesten en orthomoleculair advies vanuit een allesomvattende benadering

1. Een uitgebreide intake

We beginnen met een uitgebreide intake waarin uiteenlopende aspecten, die invloed hebben op jouw gezondheid, aan bod komen. Van voeding, slaap, beweging, stress tot aan zingeving. We bespreken eventuele klachten en bepalen jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

2. EMB-bloedtest & analyse

Met de EMB-bloedtest en verschillende metingen schetsen we een compleet beeld van jouw fysieke en mentale gesteldheid. De hormoonhuishouding wordt in kaart gebracht, waarbij tekorten, afwijkingen en andere aandachtspunten aan het licht komen en worden geanalyseerd.

3. Persoonlijk gezondheidsplan

Op basis van alle inzichten stelt de therapeut een wetenschappelijk onderbouwd adviesrapport voor je op. Samen maken jullie een gezondheidsplan, passend bij jouw behoeftes en wensen. Je krijgt toegang tot onze applicatie, met o.a. jouw persoonlijke behandelplan, de cursus ‘Een gezond inzicht' (21 pagina's), alles van EMB basis en nog veel meer extra ondersteuning, inspiratie en tips.

4. Coaching & personal training

Met 1-op-1 coaching helpt de therapeut je om, gedurende 3 maanden, het gezondheidsplan goed en eenvoudig in de praktijk te brengen. Wil je meer doen om je gezondheid te verbeteren? Wij staan ook voor je klaar als personal trainer, om je optimaal te begeleiden tijdens het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

5. Extra begeleiding & behandelingen

Heb je last van chronische pijnklachten, oude blessures of slapeloosheid? Het breed opgeleide team van Ongekend Gezond, met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten en personal trainers, helpt je ook graag andere fysieke en mentale klachten aan te pakken. Zodat jij je écht (weer) Ongekend Gezond voelt!

Zij gingen je al voor!

Over Ongekend Gezond

EMB+ coaching, emb vervolg, hulp na emb

Onze filosofie

Ongekend gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die echt bij de persoon in kwestie past. 

Met personal training & coaching - met o.a. een focus op voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

EMB+ team, EMB+, emb bloedtest vervolg

Ons ervaren team 

Als team zijn wij zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoculair therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden die hun gezondheid een boost geven, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training 

gezondheid, krachttraining, online coaching

Onze locatie

Ongekend Gezond is te vinden in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf, met een eigen praktijkruimte voor de intake, metingen en coaching. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes maken het mogelijk om heel gericht – en in alle rust – samen te trainen. 

In 2024 verhuizen wij naar een nieuwe locatie in nabijgelegen Madestijn, waar wij ook de natuur in kunnen trekken om te sporten. Voor speciale trainingen en vernieuwende ervaringen boeken wij inspirerende externe locaties in de buurt. 

FAQ – EMB-bloedtesten Den Haag

1. Wat is een EMB-bloedtest in Den Haag en hoe kan dit mij helpen?

Een EMB-bloedtest in Den Haag onderzoekt je hormoonhuishouding, brengt tekorten en overschotten aan het licht, en stelt vast wat jouw lichaam nodig heeft om de balans te herstellen. Dit kan helpen bij het verminderen van klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, en darmproblemen.

2. Wat is het verschil tussen EMB Basis en EMB met Nazorg?

De EMB Basis omvat alleen de bloedtest en het adviesrapport. Dit is ideaal voor mensen die al verder zijn in hun gezondheidsreis en zoeken naar de puntjes op de i.

EMB met Nazorg biedt daarnaast extra begeleiding, waaronder twee coachmomenten, een 12-weken gezondheidscursus, en toegang tot onze OG Health Corner community.

De EMB+ Nazorg is er voor diegene die al langer tegen het bekende jo-jo effect aanloopt en in 3 maanden energie, darm en hormonale klachten wil oplossen.

3. Voor wie is EMB Basis het meest geschikt?

Een EMB-bloedtest is in principe voor iedereen aan te raden die zijn of haar algehele gezondheid wil verbeteren. Heb je al langer last van (vage) klachten, slaapproblemen, vermoeidheid, pijn of darmklachten zoals PDS, Crohn of Colitis Ulcerosa? Dan is het zeker raadzaam om op orthomoleculair niveau te achterhalen wat jouw lichaam precies nodig heeft door middel van de EMB bloedtest met nazorg.

4. Is de EMB-test betrouwbaar?

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts. Naast het reguliere bloedonderzoek, wordt het bloed namelijk ook op een holistische manier via een bioresonantie apparaat onderzocht om een compleet beeld te krijgen van de hormoonhuishouding en alle bloedwaarden.

De EMB-test vervangt geen medische, reguliere bloedtesten, maar geeft wél waardevolle en uitgebreide informatie om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te kunnen ondersteunen. De EMB-test biedt handvatten en geeft de prioriteiten van het lichaam aan. Vervolgens legt Sophie - orthomoleculaire therapeut - de verbanden met jouw verhaal en eventuele klachten.

De betrouwbaarheid van de test wijst zich uit in de praktijk. In maar liefst zo'n 80% van de gevallen helpen de onderzoeksresultaten - en de bijbehorende adviezen - klachten te verlichten of verhelpen!

Het is wel van belang dat de uitslag van de test met een orthomoleculaire therapeut wordt besproken, zodat de juiste verbanden gelegd kunnen worden. Alleen dan kan er een adviesrapport worden opgesteld om klachten te verhelpen en de gezondheid te verbeteren.

5. Kan ik de EMB-test eventueel zelf doen?

Zeker! Indien je dit traject op afstand wil doen, vindt eerst het intakegesprek online plaats. Aan de hand van dit gesprek vult Sophie – orthomoleculaire therapeute - het intake formulier in, die vervolgens opgestuurd wordt met de volledige EMB-set.

In deze set vind je ook instructies om de EMB-test uit te voeren. Het bloedprikken kan alleen van maandag t/m donderdag (tot max. 17:00) en dient op de dag van afname verzonden te worden via de post. Indien de EMB test na donderdag 17:00 op de post wordt gedaan, kan deze helaas niet onderzocht worden, gezien het laboratorium in het weekend dicht is.

6. Moet ik supplementen aanschaffen?

Voeding is en blijft de basis. Als deze basis niet goed is, dan moet dat eerst aangepakt worden. Supplementen kunnen een mooie ondersteunende en aanvullende rol bieden. Afhankelijk van je bloedwaarden, worden er supplementen geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening.

De geadviseerde producten zullen te allen tijde kwalitatief hoogwaardig zijn. We willen immers wel dat de supplementen wat doen! Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kunnen we helaas niet instaan voor het effect.

Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit.

7. Wordt het EMB-traject vergoed?

Orthomoleculaire geneeskunde wordt beschouwd als een aanvullende zorgvorm door zorgverzekeraars en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering. Dit betekent dat er vanuit de basisverzekering geen vergoeding mogelijk is voor orthomoleculaire behandelingen.

Ons bedrijf is niet gelieerd aan een branchevereniging en is daardoor ook niet verbonden aan zorgverzekeraars. Dit impliceert dat de kosten voor emb-testen en voedingscoachingstrajecten niet geheel of gedeeltelijk vergoed worden.


 

Neem contact op.

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw wensen.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.