Home Ongekend Gezond

365 dagen Ongekend Gezond

Voel je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

Home Ongekend Gezond 1 op 1 training den haag, personal trainer den haag, personal training den haag

365 dagen Ongekend Gezond

Voel je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

Heel het jaar Ongekend Gezond.

Met ons 365 dagen Ongekende Gezond programma

  • Duidelijke en diepgaande inzichten in jouw lichaam en geest
  • Een hyper gepersonaliseerd plan vanuit een allesomvattende benadering 

  • Professionele begeleiding van een betrokken personal trainer

  • Een team van experts voor gezondheidszorg op alle fronten  

Boek een gratis proef personal training 

Simpel en duidelijk

Heldere inzichten en een concreet plan voor in de praktijk.

Persoonlijk op maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Totale benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond leven. 

Onze filosofie

Terug naar de basis, Ongekend Gezond vooruit.

Wij geloven dat Ongekend Gezond worden - en blijven – vraagt om een allesomvattende, integrale én persoonlijke benadering, waarbij het lichaam en de geest elkaar versterken, aanvullen en in balans houden. Op een manier die écht past bij de persoon in kwestie.


Met personal training & coaching - met o.a. een focus op voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving - bieden wij onze klanten heldere inzichten in hun fysieke en mentale gesteldheid en helpen wij ze de basis te leggen voor een Ongekend Gezond leven.

Voel je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

gezondheid, kracht, weerbaarheid

Wat houdt personal training & coaching in?

Met personal training werk je heel gericht aan jouw persoonlijke fitheidsdoelstellingen, samen met je personal trainer. Personal coaching helpt je om óók andere gezondheidsdoelen te bereiken – zowel lichamelijk als mentaal – waarbij er o.a. wordt gekeken naar voeding, slaap, leefstijl, stressmanagement en zingeving.
krachttraining, conditionering, conditie trainen

Voor wie is personal training geschikt? 

In principe is personal training geschikt voor iedereen die zich Ongekend Gezond wil voelen. Heb je last van lichamelijk of mentale klachten? Voel je je futloos en moe? Loop je al lange tijd rond met (pijn)klachten? Of wil je werk maken van specifieke sportambities?  

Dan is het zeker raadzaam om samen met een personal trainer aan de slag te gaan! 

online coaching, online coach, online programma

Wat levert personal training & coaching op?

Bij Ongekend Gezond bieden we personal training vanuit een allesomvattende benadering, waarbij we kijken naar alle aspecten die invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt heldere inzichten in jouw lichaam en geest, waarna je met een gepersonaliseerd gezondheidsplan heel gericht aan jouw doelstellingen kunt werken. 


Het resultaat?  Je voelt je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

Boek een gratis proef personal training

Onze aanpak

Ontdek bij Ongekend, waarbij we je helpen om terug te gaan naar de basis en heldere inzichten te verkrijgen in jouw lichaam en geest. Werk samen met je personal trainer – en andere experts – om jouw gezondheidsplan in de praktijk te brengen, waardoor je je (weer) Ongekend Gezond voelt.

Personal Training vanuit een integrale benadering

1. Duidelijke inzichten & analyse

We beginnen met een uitgebreide intake waarin uiteenlopende aspecten, die invloed hebben op jouw gezondheid, aan bod komen. Van voeding, slaap, beweging, stress tot aan zingeving. We doen verschillende metingen om een compleet beeld te krijgen van jouw fysieke en mentale gesteldheid, eventuele blessures en klachten.

2. Een persoonlijk gezondheidsplan

Op basis van alle verkregen inzichten maken we een hyper gepersonaliseerd plan, waarin we alle elementen die jou helpen om weer in balans te komen met elkaar integreren. Het plan is volledig op jouw leven afgestemd, zodat aanpassingen, oefeningen en de personal training eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

3. Behandelingen & herstel

Chronische pijnklachten, oude blessures, een verstoorden darmflora of slapeloosheid? Ons breed opgeleide team – met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoculair therapeut en voedingsdeskundigen - biedt de behandelingen, begeleiding en coaching om specifieke problemen en klachten te verhelpen én te voorkomen.

4. Personal training & coaching

Twee keer per week vinden de personal training sessies plaats in de luxe sportschool van Health & Fit De Werf. De nieuwste apparatuur en diverse ruimtes stellen ons in staat om in alle rust – en heel gericht – aan jouw persoonlijke doelstellingen te werken. Heb je tussentijds vragen? We plannen graag extra (telefonische) coaching momenten met je in.

Zij gingen je al voor

EMB+ team, EMB+, emb bloedtest vervolg

Ons ervaren team 

Ons team is zeer breed opgeleid - met o.a. Mylogenics practitioners, fysiotherapeuten, een orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundigen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de topsport, revalidatie en herstel, kracht- en duurtraining.  

We blijven ons graag verdiepen in nieuwe en alternatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, zodat wij onze klanten vernieuwende ervaringen kunnen bieden om hun gezondheid te verbeteren, zoals mindfulness, ademwerk, warme en koude training 

Onze locatie 

Ongekend Gezond heeft een nieuwe locatie gevonden op Madestein 104B. Hier vindt onze semi-private personal training plaats, onder een pergola in de frisse buitenlucht. We maken gebruik van onze eigen praktijkruimte voor de intake, metingen en coaching. Met de nieuwste apparatuur en diverse ruimtes kunnen we heel gericht en in alle rust samen trainen.

Voel je Ongekend Gezond, gelukkig en energiek

Met onze personal training vanuit een allesomvattende benadering in Den Haag. 


Kennismaken? We vertellen je graag meer over onze benadering. Op onze locatie of telefonisch. Wil je direct aan de slag? Plan een gratis proef personal training in. 

Gratis proef personal training

FAQ Personal training

1: Wat is personal training in Den Haag en hoe kan het mij helpen?

Met personal training begeleidt een personal trainer je bij het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij Ongekend Gezond wordt daarbij gekeken naar alle aspecten die van invloed zijn op jouw lichamelijke en mentale gezondheid. Van beweging, voeding, slaap, stressmanagement tot aan (pijn)klachten en oude blessures, herstel en zingeving.

Onze allesomvattende benadering helpt je je écht (weer) Ongekend Gezond te voelen, energiek en gelukkig.

2: Wat is het verschil tussen personal training en personal coaching?

Personal training richt zich op de fysieke aspecten van de gezondheid, terwijl er met personal coaching óók wordt gekeken naar andere aspecten die invloed hebben op de gezondheid. Denk aan zingeving, slaap en stressmanagement

In onze optiek zijn beide essentieel om je écht Ongekend Gezond te kunnen voelen én om duurzaam resultaat te behalen. Wij bieden daarom personal training & coaching vanuit een allesomvattende benadering.

3: Voor wie is de personal training van Ongekend Gezond het meest geschikt?

Onze personal training in Den Haag is geschikt voor iedereen die streeft naar een gezondere leefstijl. Of je nu stress ervaart, slechte gewoonten wilt doorbreken of je fysieke en mentale gezondheid wilt verbeteren.

Met een volledig op maat gemaakt personal trainingsprogramma, helpen wij je jouw persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Nu en in de toekomst.

4. Wat onderscheidt de personal training bij Ongekend Gezond van andere programma's?

Ongekend Gezond biedt personal training vanuit een allesomvattende benadering. We besteden aandacht aan alle aspecten die van invloed zijn op je gezondheid, zoals voeding, beweging, slaap, herstel, stressmanagement en zingeving.

Alleen door al deze aspecten te verbeteren en optimaal op elkaar af te stemmen, zul je je pas écht Ongekend Gezond voelen. En daar gaan we voor!

5. Past de personal training in mijn dagelijks leven en drukke agenda?

Absoluut! Onze personal training kan 100% worden afgestemd op jouw drukke agenda. We zorgen ervoor dat de begeleiding, oefeningen en trainingen gemakkelijk te integreren zijn in jouw dagelijkse leven, net als eventueel voedingsadvies en andere leefstijlaanpassingen.

6. Hoe kan ik een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken?

Je kunt een gratis proefsessie voor personal training in Den Haag boeken door contact met ons op te nemen. We vertellen je dan graag meer over onze benadering en plannen een geschikte tijd in voor jouw proefsessie.

7: Wat zijn de tarieven van personal training bij Ongekend Gezond?

Benieuwd naar tarieven van onze personal training in Den Haag? De kosten van personal training hangen o.a. af van de intensiteit van het programma en de frequentie van de personal training sessies. Neem contact met ons op, we voorzien je graag van meer informatie over onze diensten en prijzen.

Gratis proef personal training

Stuur je gegevens op en we benaderen je voor een gratis proef personal training.

Zodat ook jij ongekende gezondheid kan ervaren.

Info@ongekendgezond.nl
0640236357