(H)eerlijk groenten en fruit van Boeregoed!
24 maart 2023 
in Voeding
2 min. leestijd

(H)eerlijk groenten en fruit van Boeregoed!

Wist je dat alles wat jij eet, ook een deeltje wordt van jouw lijf?

Jouw lichaam is namelijk dag en nacht bezig om cellen te vernieuwen, ook wel celregeneratie genoemd. Zo heb je bijvoorbeeld elke 23 dagen een compleet nieuwe huid! Maar ook organen zoals de lever, darmen en zelfs het hart zijn in staat zichzelf te genezen bij eventuele celschade. Hoe mooi is dat?! Dit kan het lichaam natuurlijk wel alleen maar doen met behulp van de juiste voedingsstoffen. 

Als gezondheidscoach kan ik daarom het niet vaak genoeg benoemen: zorg ervoor dat je voedzaam eet! Voeding is immers een van de basis componenten voor een gezond bestaan! Dat wil zeggen: kies zo vaak mogelijk voor producten die veel voedingswaarden (vitaminen en mineralen) hebben en zo min mogelijk 'troep' ingrediënten bevatten, zoals toegevoegde suikers en E-nummers.

Want: hoe minder 'troep' jij eet, hoe beter alle processen in jouw lichaam verlopen, waardoor jouw lichaam beter kan functioneren en hoe energieker jij je voelt!

Kwalitatief goed eten. Dat is wat wij onszelf, maar ook onze klanten gunnen!

Onbewerkt, zoveel mogelijk lokaal geteelde groente en fruit van Boeregoed!

Al een aantal maanden wordt er elke zaterdag een groente- én fruitbox bij ons thuis geleverd, met het meest smaakvolle fruit en groente wat je je kunt voorstellen.

Boeregoed is een regionaal project rondom een Buurtkas in Naaldwijk waarin verschillende doelen samenkomen. Gezondheid, omgeving en mensen vormen zo een mooi geheel. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die gewoon even begeleiding nodig hebben, vinden in de Buurtkas een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Het is een plek waar positieve gezondheid voorop staat. Daarnaast staat BoereGoed voor duurzame en gezonde groente en fruit waarbij de Buurtkas het middelpunt is van onze eigen teelt.

De groenten van Boeregoed zijn eerlijk en onbewerkt. Je proeft echt het verschil!

gezondheid, krachttraining, online coaching

Mega-enthousiast zijn wij dan ook met het feit dat we deze mooie boxen via onze website mogen aanbieden en dat we onze klanten dit voedzame product kunnen bieden. We kunnen deze een korting aanbieden dus dat is ook leuk!

We zijn verder dan ooit van onze natuurlijke basis verwijderd. Door veranderingen in onze leefomgeving staan we verder van de natuur en gezonde voeding af.

Een van onze focuspunten is het herintroduceren van gezonde, natuurlijke voeding. We zien steeds meer comfort en gemak naar voren komen, echter wordt hiervoor ingeleverd op de kwaliteit van het eten. Door de samenwerking met Boeregoed aan te gaan willen we mensen weer bewust maken van hoe kwalitatief en natuurlijk eten hoort te zijn!

En een hele fijne bijkomstigheid aan dit hele verhaal? Het kost minder dan in de supermarkt! Voedzaam eten hoeft echt niet duur te zijn :) 

Benieuwd wat we meer aanbieden en adviseren in onze Health Store? Druk dan hier!

Over de schrijver
Hoi ik ben Sophie van Ongekend Gezond. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel vrouwen mogen helpen lichamelijk en mentaal sterker te worden. Hun kracht en zelfvertrouwen groeide. Ik gun dit iedere vrouw! Of het nu gaat om nieuwe PR's met het trainen, beter 'nee' leren zeggen, een zelfverzekerdere blik in de spiegel.. het begint met uit de comfortzone te stappen. Ik help je graag hierbij.